INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA - PANAMA 6-1

Frumusețea fotbalului e explicată de selecționerul statului Panama: "Dumnezeu ne-a ajutat să marcăm. Noi suntem ca un copilaș care iese să se joace cu oamenii mari"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 18:48

Hernan Dario Gomez (62 de ani), selecționerul reprezentativei din Panama, nu și-a certat elevii după eșecul cu Anglia, scor 1-6, și e mândru de primul gol marcat la un Campionat Mondial.

"Felipe Baloy se retrăsese din echipa națională. A revenit pentru acest turneu, iar Dumnezeu l-a ajutat să marcheze. Frumoasă execuție! Când ești la debut, te bucuri de orice, te agăți de fiecare mică fericire.

Am încercat să jucăm de la egal la egal cu Anglia, am vrut să fim agresivi, dar diferența de clasă este enormă. Ne-am convins de asta imediat. Am evitat o înfrângere și mai umilitoare.

La pauză le-am amintit care a fost obiectivul dinaintea meciului. Să fim egali măcar o repriză cu ei. Le-am spus că asta este șansa noastră. Băieții s-au temut înaintea meciului. Panama este la acest Mondial ca un copilaș care a ieșit afară să se joace cu cei mari", a declarat Gomez.

"Anglia și Belgia sunt echipe puternice. Mai sunt alte candidate serioase, Brazilia, Spania sau Germania. Eu vin și cu două variante-supriză, Elveția și Croația. Pot merge departe"
Hernan Dario Gomez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dvd1
dvd1  •  25 Iunie 2018, 14:08

unde e Ducabou sau Ducaprost sa ne zica si explice ce bine a aparat Penedo? El atita stie: sa dea in Dinamo, cind nu mai e nevoie. Dinamo din pacate e complet distrusa si terminata, nu e nevoie de comentariile lui Ducabou. Penedo nu are ce contract sa primeasca. Poate de prin Papua sau Mongolia. A luat gol la orice sut, drept e ca si 2 11m. Asa va fi si la Dinamo: o sa ia gol la orice sut

abeld1
abeld1  •  25 Iunie 2018, 05:10

Copilași??? nenorociții ăștia le rup picioarele americanilor când joaca in calificări.

mosvasile
mosvasile  •  24 Iunie 2018, 21:05

Croatia a jucat de o maniera impresionanta cu Argentina,dar nu cred ca va trece de Germania, in fata careia are un complex!Elvetia?Noo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează