INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA - IRAN 1-1

GALERIE FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Gestul făcut de Cristiano Ronaldo după Portugalia - Iran 1-1

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 23:20

Cristiano Ronaldo a fost extrem de nervos la finalul meciului Portugalia - Iran 1-1, ultimul din grupa B de la CM 2018 (Detalii aici).

La finalul partidei, atacantul portughez a fost vehement la adresa arbitrajului video, după ce penalty-ul din care Iran a egalat fiind dictat după consultarea VAR.

Cristiano Ronaldo a făcut văzut făcând mai multe gesturi cu trimitere la arbitrajul video, fiind nemulțumit de decizia luată de arbitrul paraguayan Enrique Cáceres.

Vezi și: FOTO + VIDEO Cristiano Ronaldo, iertat de eliminare » Și-a lovit adversarul cu cotul!

CLASAMENT GRUPA B

1. Spania 5 puncte / 6-5 golaveraj
2. Portugalia 5 puncte / 5-4 golaveraj
3. Iran 4 puncte / 2-2 golaveraj
4. Maroc 1 punct / 2-4 golaveraj

Programul primelor echipe calificate în "optimi"

30.06 ora 21:00 Uruguay - Portugalia (Soci)
01.07 ora 17:00 Spania - Rusia (Moscova)

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
rumunek
rumunek  •  26 Iunie 2018, 09:38

Singura problema a sistemului VAR este ca oferă momente de comportament teatral exagerat unor arbitrii, care oricum iubesc astfel de manifestări de domnișoare drăguțe. Iar la CM numărul acestor arbitrii este extrem de mare, existând aceasta idee fixa ca este și un CM al arbitrilor, deci trebuie adusi inclusiv de prin cine știe ce insule. Prin urmare vedem tot felul de dansuri și gesticulații făcute către fotbaliști, cum a fost cazul la URU-RUS, pauze de 5 minute până se spune ceva in casca, ca la POR-IRN, sau decizii de tot râsul, ca la EGI-ARS.

gicab
gicab  •  26 Iunie 2018, 08:47

F interesantă stire

borat101
borat101  •  26 Iunie 2018, 08:17

Faza tare, daca da filmul inapoi, se vede clar ca penalul si frustratul de Iranian nu stia cum sa il enerveze pe C Ronaldo. Cam asta au facut tot timpul Iranienii, ca de fotbal numai fotbal nu juca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close