INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA

GALERIE FOTO Cea mai sexy soție de la CM sare la gâtul selecționerului Tite » Îl acuză că l-a rupt: "Va rata restul turneului!"

FOTO: Instagram @Louise Ramos +9   FOTO
FOTO: Instagram @Louise Ramos

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 11:01

Louise Ramos, soția lui Douglas Costa, îl acuză direct pe selecționerul Braziliei, Tite, de accidentarea mijlocașului lui Juventus. 

Douglas Costa (27 de ani) a suferit o întindere la mușchiul coapsei de la piciorul drept și va fi indisponibil o perioadă de minim 15 zile, ratând astfel restul Campionatului Mondial. 

Soția mijlocașului brazilian, fotomodelul Louise Ramos, l-a acuzat pe selecționerul Selecao"A acuzat dureri încă de la primele antrenamente cu Tite. Mi-a spus că totul este mult mai ușor la Juventus. Sper că accidentarea asta să nu fie la fel de gravă ca precedenta, dar sigur va rata restul turneului".

  • Brazilia joacă mâine, de la 21:00, un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale CM împotriva Serbiei. Partida va fi liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

clasament grupa E

1. Elveția  4 puncte
2. Brazilia 4 puncte
3. Serbia 3 puncte
4. Costa Rica 0 puncte

 play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1779450548805378
Alessio Merwya  •  26 Iunie 2018, 12:01

A sărit *** Tite...păi micuța asta perversă știe și cum se fac antrenamentele...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează