INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ISLANDA

GALERIE FOTO » Cel mai sexy jucător de la CM e un mix între Beckham și Thor

FOTO: Instagram +7   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 10:46

Rurik Gislason a cucerit inimile fanelor pe rețelele de socializare, impresionând prin ”fizicul statuar, ochii albaștri ca de gheață, pletele blonde și tatuajele”, cum l-a caracterizat revista Vanity Fair.

N-a marcat în Rusia, nu este mare vedetă și nici nu joacă la una din favoritele la titlu, dar are mare succes la fanele care stau cu ochii pe acest turneu final. Un islandez este cel mai frumos fotbalist de la Mondiale, cel puțin așa rezultă din explozia de followers înregistrată în urma meciului de debut în competiție, cu Argentina, de Rurik Gíslason. Trecut incredibil de la 30.000 la aproape o jumătate de milion pe rețelele de socializare!

Sexy la extrem

Mijlocașul de 30 de ani, care joacă în divizia secundă germană, la Sandhausen, a cucerit multe inimi în cele 90 de minute în care l-a marcat de Messi. "Este meritul fizicului statuar, ochilor albaștri, ca de gheață, ce te fixează formidabil, tatuajelor, dar mai ales pletelor sale blonde, care fac din el un amestec între Thor, atunci când are părul strâns, și David Beckham, când și-l prinde cu o bentiță", a remarcat revista Vanity Fair. "Arată ca un zeu nordic, sexy până la extrem și se pare că este și singur, n-are nicio iubită. Chiar dacă nu va ridica niciodată Cupa Mondială deasupra capului, vikingul Rurik este deja un învingător", a completat Io Donna. 

"Din prima zi în care m-am apucat de fotbal am visat să-mi reprezint țara la Mondial și visul s-a îndeplinit. O experiență incredibilă contra Argentinei. Avem o echipă unită și luptăm unul pentru celălalt până la capăt" Rurik Gíslason, mijlocaș Islanda

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Iunie 2018, 15:23

Asta cu tatuajele, ca factor de înfrumusețare a unui mascul, ține de peșteră! :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close