INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - NIGERIA, 21:00, TVR 1, GSP

GALERIE FOTO Mondialul lui Icardi » Argentina e la un pas de eliminare, dar bombardierul lui Inter se relaxează! Imagini fabuloase din vacanță

FOTO: Instagram +4   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2018 16:31

Argentina joacă azi contra Nigeriei, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT, video și foto pe GSP.RO.

Mauro Icardi, "bombardierul" lui Inter, s-a ținut departe de fotbal, după ce n-a fost chemat de Sampaoli pentru turneul din Rusia, și a făcut înconjurul lumii în ultima lună.

Africa. Seychelles. New York. Insulele Turks și Caicos. Mauro Icardi lipsește din lotul Argentinei la CM, tocmai el, "bombardierul" din Serie A, și și-a luat o pauză de la fotbal. Alături de frumoasa lui soție, Wanda, și de copiii cuplului. Atacantul de 25 de ani a fost, mai întâi, doar el și doamna, în sălbatica Africă, unde au făcut diverse expediții și-au văzut elefanți și lei. Safariul a oferit numeroase fotografii superbe pentru istoria Instagram. După, cei doi au plecat în Seychelles pentru un alt sejur deosebit. Alte poze pentru fani. 

Doar locații exclusiviste, unde familia Icardi a ajuns cu jetul privat. Mauro și Wanda au trecut la concediul cu toată familia. Au luat și copiii. Mai întâi, la o sesiune de shopping în New York. După care direct în insulele Turks și Caicos, o destinație exotică. Aici, Mauro a avut propriul lui Mondial alături de copii, bătând mingea pe plajă și înotând împreună în apa superbă a Caraibelor. Și alimentând social media cu imagini de vis. În tot acest timp, fără el, Messi și compania se fac de râs în Rusia! 

29 de goluri are Icardi la Inter în campionatul trecut în 34 de jocuri. Este cel mai bun marcator din Serie A, alături de Immobile

4 selecții în 5 ani are Mauro la naționala Argentinei

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  26 Iunie 2018, 23:06

"4 selecții în 5 ani are Mauro la naționala Argentinei" (nici macar una pe an) - asta spune totul despre "valoarea" acestui "bombardier".

drughi009
drughi009  •  26 Iunie 2018, 19:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  26 Iunie 2018, 18:39

Biata Wanda are zilele fericite numărate, fotbaliştii ăştia găsesc repede prospături de bombardat ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează