INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA - RUSIA

GALERIE FOTO Petrecere pe străzi și la metrou în Rusia! Imagini de la bucuria fanilor ruși după succesul istoric cu Spania

FOTO: Reuters +18   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 22:01

Spania a fost eliminată de la Campionatul Mondial de Rusia, țara gazdă. A fost 1-1 în 120 de minute, iar rușii s-au impus la penalty-uri, scor 4-3.

Succesul uimitor al gazdelor a fost urmărit de ruși în toate marile fan-zone-urile organizate.

Cu steaguri și multă încredere, fanii n-au încetat să spere că echipa lor poate produce o mare surpriză. Iar bucuria a fost una pe măsură.

După meci, bucuria s-a mutat pe străzile din marile orașe. Fanii au scos steagurile pe geamurile mașinilor, au cântat, fie că se aflau afară ori la metrou.

Vezi și: GALERIE FOTO Internetul s-a umplut de glume după eliminarea Spaniei: "Meciul s-a terminat, ei încă pasează"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  02 Iulie 2018, 09:54

Sunt un mare fan Anglia și sper ca ei să câștige Campionatul Mondial.... dar dacvă nu câștigă englezii să dea Dumnezeu să câștige rușii... *** alea de Occidentali bă/șiți care cred că Lumea a început și sa sfârșit cu ei , lucru cum nu se poate mai NEadevărat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10154976492293690
Szasz Andrei  •  02 Iulie 2018, 08:03

E momentul de bucurie al rusilor, dupa ce la Euro 2016 erau jalnici ca si romanii ca performanta. Totul s-ar putea termina dupa sfertul cu Croatia, insa ! Dar nici Croatia n-a impresionat in mod deosebit in optimea cu Danemarca, o echipa de nivel mediu, fara superstaruri care sa poata face diferenta !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează