INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COLUMBIA

GALERIE FOTO + VIDEO Nebunie în Columbia la revenirea naționalei de la Mondiale! Fotbaliștii au fost așteptați pe stadion de fani

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 21:05

Columbia a fost eliminată de Anglia de la Campionatul Mondial în optimile de finală. A fost 1-1, iar englezii s-au impus la penalty-uri 4-3.

Totuși, fotbaliștii columbieni au fost primiți la Bogota ca niște eroi. Mii de oameni i-au întâmpinat și i-au aclamat de parcă ar fi câștigat trofeul.

Formația lui Jose Pekerman n-a rămas fără răspuns. Jucătorii i-au aplaudat și ei pe suporteri, cărora le-au mulțumit pentru aprecieri. Și câțiva soldați din armata columbiană au salutat revenirea echipei în țară. Toți au îmbrăcat tricoul naționalei, dar n-au renunțat și la șapca militară.

De asemenea, jucătorii au mers să-i salute pe fani pe un stadion, unde din nou le-au mulțumit pentru susținere. Atmosfera a fost una incendiară, exact ca la un meci al echipei Columbiei de la Mondiale.

 
Columbienii primiți ca niște eroi la revenirea în țară

Nebunie în Columbia la revenirea naționalei de la Mondiale! Fotbaliștii au fost așteptați pe stadion de fani: https://www.gsp.ro/international/cm-2018/galerie-foto-video-nebunie-in-columbia-la-revenirea-nationalei-de-la-mondiale-fotbalistii-au-fost-asteptati-pe-stadion-de-fani-543494.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Vineri, 6 Iulie 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează