CM 2018

GALERIE FOTO Zoé Brunet a câştigat titlul de Miss Cupa Mondială 2018

Zoé Brunet +11 FOTO
Zoé Brunet

Luni, 11 Iunie 2018, 09:52

Cel mai aşteptat eveniment din acest an, Campionatul Mondial de fotbal 2018, va debuta joi 14 iunie, cu meciul Rusia - Arabia Saudită. Multe echipe au ajuns deja în Rusia, pentru a se acomoda cu fusul orar, temperatura sau atmosfera de la turneul final.

În acest weekend a avut loc un concurs de frumuseţe, la Europa-Park din Rust (Germania), la care au participat tinere din ţările care vor evolua la Cupa Mondială 2018.

32 de fete, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, au defilat în echipamentul echipelor lor naţionale, în rochii de seară şi costume de baie.

Participantele trebuiau să se nască în țara în care locuiau sau aveau cetățenia. Cunoștințele despre fotbal nu au fost solicitate în acest concurs de frumuseţe. În juriu au fost, printre alţii, reporterul de sport Waldemar Hartmann (70 de ani), fostul arbitru FIFA Walter Eschweiler (82 de ani) și fostul internațional german David Odonkor (34 de ani).

Juriul a decis ca reprezentanta Belgiei, Zoé Brunet, o studentă din orașul universitar belgian Namur, în vârstă de 18 ani, să câştige titlul de Miss Cupa Mondială 2018.

"Sunt mândră de acest titlu. Sper ca echipa națională a Belgiei să facă același lucru ca mine și să câștige titlul la Cupa Mondială", a declarat Zoé Brunet, care a primit un premiu de 3.500 de euro.

Pe locul 2 s-a clasat Anahita Rehbein din Stuttgart, Germania, iar pe poziţia a 3-a Amanda Petri din Copenhaga, Danemarca.

Toate imaginile superbe cu Zoé Brunet - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO Zoé Brunet a câştigat titlul de Miss Cupa Mondială 2018
Zoé BrunetCosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1