INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA - PANAMA 6-1

Harry Kane, după hatrickul din meciul cu Panama: "De asta suntem dezamăgiți" + analiza selecționerului Southgate

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 17:41

Anglia s-a calificat în optimile Campionatului Mondial după ce s-a impus categoric în meciul cu Panama, scor 6-1. Harry Kane a fost omul meciului, marcând de trei ori și ajungând la cota 5 la acest Mondial, după "dubla" din primul meci cu Tunisia.

Kane a vorbit despre meciul cu Panama, declarându-se nemulțumit de golul primit în final de echipa sa. 

"Trebuie să crezi ca să poți realiza ceva în viață. Încă mai avem mult de muncă. E o diferență mare de scor, dar suntem dezamăgiți că am luat gol pe final. Cu Belgia vom juca la victorie, vom vedea ce va ieși", a spus atacantul lui Tottenham la finalul meciului cu Panama. 

Despre victoria cu Panama a vorbit și selecționerul Gareth Southgate, care, la rândul lui, și-ar fi dorit ca echipa sa să nu primească gol. Selecționerul naționalei Albionului speră ca Anglia să evolueze la fel și în meciul cu Belgia, ultimul al grupei

"Nu am fost atât de satisfăcut de evoluția echipei. Nu mi-a plăcut începutul și nu mi-a plăcut faptul că am încasat acel gol în finalul meciului. Cred că am fost puțin anxioși la începutul meciului. Apoi, am jucat un fotbal foarte bun după 35, 40 de minute. Repriza secundă a fost dificilă.

Am vorbit despre importanța marcării unui gol în plus pentru a fi lideri în clasament, de asta golul primit în final e dezamăgitor. Dar e destul de mulțumitor faptul că jucătorii joacă bine și se bucură de fotbalul pe care îl practică.

Vrem să continuăm momentul bun și în meciul cu Belgia. Va trebui să ne gândim despre echipa care va juca în ultimul meci din grupă, e o oportunitate și pentru jucătorii care nu au jucat și au nevoie de jocuri", a declarat selecționerul Gareth Southgate, potrivit The Guardian.

"E un sentiment încântător. Cu atât mai bine cu cât victoria ne duce în fruntea clasamentului. E un sentiment grozav în interiorul echipei în acest moment. Suntem extrem de încrezători și nu vedem de ce nu putem câștiga Mondialul, dar, pentru moment, continuăm să învățăm și vrem să luăm fiecare meci în parte. Avem un sentiment pozitiv, pe care vom încerca să-l aducem și în ultimul meci cu Belgia"
Jesse Lingard, marcatorul golului 3 din meciul cu Panama

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  25 Iunie 2018, 13:33

Incep si eu cu Rasule( caci pentru tine tutuiala vad ca este lege), e bine sa iti etalezi"cunostintele"in materie, dar notiunea de hat trick este generalizata in lumea fotbalului , natural hat trick nu se regaseste in limbajul fotbalistic . Restul este poveste.

859779594095355
Nick Rasu  •  25 Iunie 2018, 07:18
Postat de Soos Vilmos pe 24 Iunie 2018, 19:58

In continuare sunteti *** in fotbal. Hatrick inseamna si pentru un *** trei goluri CONSECUTIVE marcate de acelasi jucator.

Soos....grasesti... trei goluri consecutive se numeste "Natural Hat trick".... Dar oricum e un cuvant care nu apartine fotbalulu... e ceva ce a fost in Hockey...nu am vazut in viata mea pe cineva sa arunce o Sapca (Hat) in fotbal cand da cineva 3 goluri...

983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Iunie 2018, 19:58

In continuare sunteti *** in fotbal. Hatrick inseamna si pentru un *** trei goluri CONSECUTIVE marcate de acelasi jucator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează