INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA - COLUMBIA 2-2

I-au furat toba faimosului Manolo, dar un soldat din armată a prins bandiții și i-a dat pe mâna poliției

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2017 10:22

Cel mai cunoscut suporter al "naționalei" Spaniei plângea când i-a dispărut toba înaintea meciului de la Murcia, 2-2 cu Columbia. A fost găsită la Madrid, la 400 de kilometri distanță.

Nimeni nu e mai cunoscut ca " Manolo el del Bombo" la meciurile Spaniei. Valencianul îmbrăcat în tricoul "naționalei" cu numărul 12 susține La Roja peste tot în lume de 44 de ani.

400 de meciuri pentru La Roja

"Am fost la două Mondiale și șapte Europene, am strâns aproape patru sute de meciuri. Mi-aș fi dorit să continui, pentru că lumea mă iubește", spunea Manolo plângând la televiziunea iberică Mega. Tocmai i se furase toba, la Murcia, cu câteva ore înaintea amicalului împotriva Columbiei (2-2).

Miercuri seară, a văzut meciul fără tobă, trist, privind jocul cu ochii înlăcrimați. La sfârșit, în fața arenei Nueva Condomina, oamenii l-au consolat, aplaudându-l și scandându-i numele. Iar el a zâmbit. Și zâmbetul nu i-a dispărut nici a doua zi.

Toba a ajuns din nou la Valencia

Nici 24 de ore mai târziu, un soldat a recunoscut toba și l-a reținut pe individul suspect pe o stradă din Madrid, la 400 de kilometri de Murcia. A alarmat poliția, și hoții au fost prinși. Iar toba returnată la Valencia. Acasă la Manolo.

"Mi-au furat toba. E prima oară când intru pe stadion fără tobă. Mi-aș fi dorit să nu văd meciul, dar să am toba mea dragă" Manolo, suporter spaniol, înaintea meciului cu Columbia

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează