INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA 1-1

În timp ce presa islandeză jubilează după remiza cu Argentina, Maradona le transmite un mesaj clar jucătorilor lui Sampaoli

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 20:00

Presa islandeză este în extaz după remiza echipei lui Heimir Hallgrímsson cu Argentina lui Lionel Messi, scor 1-1. 

"Nici măcar Messi nu-i poate învinge pe băieții noștri!", este titlul dat de Morgunbladid, ziar de Islanda"Cine se aștepta la asta?" este un alt titlu dat de presa nordică. 

Totuși, argentinenii nu-și pierd speranța după această remiză și chiar Diego Armando Maradona este cel care le-a transmis un mesaj de încurajare jucătorilor lui Jorge Sampaoli. 

"Eu am început un Campionat Mondial cu o înfrângere, nu cu un egal! Se întâmpla la debutul Italia '90 şi, în ciuda accidentărilor şi a tuturor lucrurilor care s-au întâmplat, am ajuns în finală.

Graţie lui Goycochea şi a sacrificiului tuturor băieţilor! Să continuăm să-i încurajăm. Hai, Argentina!", a scris Maradona pe contul oficial de Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
356612568173772
Corneliu Popescu  •  17 Iunie 2018, 08:35

ÎI DAU DREPTATE LUI OBSERVATOR979 PLUS CĂ SE MAI ȘI DROGHEAZĂ ,FUMEAZĂ TRABUCURI A SE VEDEA ÎN MECIUL CU ISLANDA CU DITAMAI TRABUCUL ÎNTRE DEGETE ETC.ETC.NICI MESSI NU E STRĂLUCIT.I SA DUS VESTEA ÎN EUROPA.

delphy08
delphy08  •  17 Iunie 2018, 02:40

MARADONA e jucatorul nr 1 al turneelor finale de CM...Ce fotbal a putut juca EL PIBE la CM ,nu cred ca a mai aratat altcineva ...TU habar nu ai de fotbalul jucat de Maradona ,,daca te legi de golul ala...Si la Cm din 94 a jucat bine si era greu cu Argentina daca nu era suspendat,,,I-am scos fara Maradona ,,care inainte de a fii un jucator genial era o stare de spirit care din pacate nu se vede la Messi la nationala lor .....

observator979
observator979  •  16 Iunie 2018, 23:16

Maradona a marcat gol cu mâna! Nu cred ca e el omul care sa inspire cuiva onestitate in sport!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează