INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RETRAGERE

Jaime Penedo și-a anunțat retragerea după eliminarea de la Mondial: "Este finalul unui ciclu"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2018 11:15

Jaime Penedo (36 de ani), portarul statului Panama, a anunțat că se va retrage din națională, după ce a participat cu echipa sa la Campionatul Mondial din Rusia.

Panama a pierdut și ultima partidă din grupă, 1-2 cu Tunisia, iar acesta a fost ultimul meci pentru goalkeeperul care apără și poarta lui Dinamo în Liga 1.

Ce a făcut naționala lui Penedo în celelalte două meciuri de la CM 2018: 

  • Belgia - Panama 3-0
  • Anglia - Panama 6-1

"Este finalul unui ciclu. Am terminat un turneu final şi am învăţat foarte multe din această experienţă. Nu a ieşit totul aşa cum ne-am dorit, dar sunt convins că suporterii ne-au susţinut în tot acest timp. Am fost foarte mândru să văd atâţia fani în Rusia", a declarat Penedo.

În altă ordine de idei, Penedo a fost unul dintre cei mai buni jucători din naționala statului Panama, reușind 5 intervenții salvatoare în cele 3 meciuri.

Conform presei din Panama, alți 5 jucători se vor retrage din națională: Roman Torres (32 ani), Felipe Baloy (37 ani), Gabriel Gomez (34 ani), Blas Perez (37 ani) şi Luiz Tejada (36 ani).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  29 Iunie 2018, 12:48

Nu stiu cum s-a calificat Panama , dar au avut cel mai slab lot de la mondial.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează