CM 2018  ·  ARGENTINA - NIGERIA, MARȚI, 21:00, TVR 1, GSP

Jucătorii Argentinei l-au băgat în ședință pe Sampaoli! Mesaj categoric transmis către selecționer înainte de meciul decisiv

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Duminica, 24 Iunie 2018

Argentina are nevoie de o minune pentru a se califica din grupele Campionatului Mondial, având un punct după primele două meciuri.

Presa din Argentina scrie că atmosfera din lot este tot mai proastă și dezvăluie că jucătorii și staff-ul au avut o discuție tare. Jucătorii au fost cei care au cerut să existe această discuție, la care selecționerul Jorge Sampaoli și doi dintre asistenții lui doar au asistat. Fotbaliștii și-au exprimat nemulțumirile și au spus că trebuie ca echipa să treacă peste acest moment. "Ne-au dat o viață în plus. Trebuie să profităm de ea", a fost cel mai important mesaj al jucătorilor. Cei mai vocali fiind căpitanul Leo Messi și Javier Mascherano.

Argentinienii au concluzionat: "Trebuie să lăsăm toate problemele și să pornim de la zero". Jucătorii au decis să treacă peste probleme, să renunțe la reproșuri și să ignore greșelile lui Jorge Sampaoli pentru a salva situația.

Mai mult, presa din Argentina scrie că Jorge Sampaoli a avut o discuție privată cu președintele Federației Argentiniene, Claudio Tapia, care l-a asigurat că va avea sprijinul lui până la finalul Campionatului Mondial.

  • Argentina - Nigeria și Croația - Islanda se joacă marți, de la ora 21:00. Meciurile vor fi în direct pe TVR 1  și liveTEXT pe GSP.RO. Argentina trebuie să câștige meciul cu Nigeria, iar Islanda să nu învingă Croația.
Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meciuri / 6 puncte
2. Nigeria  2m / 3p
3. Islanda 2m / 1p
4. Argentina 2m / 1pComentarii (8)

amicu  •  24 Iunie 2018, 16:00
Postat de pol1tehnicaiasi pe 24 Iunie 2018, 12:25

Islanda va bate la scor croatia...croatia va baga echipa a doua.

Islanda mai mult de un gol nu sunt in stare sa marcheze. Si olanda ne-a lasat pe noi sa ii batem si am fost incapabili, asta e irelevant.

amicu  •  24 Iunie 2018, 15:58
Postat de ucluj2011 pe 24 Iunie 2018, 13:12

HUOOOOOO!!!! Argentina du-te acasă tu și cu jucătorul ăla umfla cu pompa... Messi. Da ăla căruia Marele Cristiano Ronaldo îi dă clasă de la MAAAARE distanță.

Marele cersetor ronado. Ala care cade ca o balega la fircare adiere de vant? Ronaldo nu e nici la degetul mic al lui Messi. Poate sta o luna in sala si 10luni pe teren sa exerseze ca talentul este nativ.

ucluj2011  •  24 Iunie 2018, 13:12

HUOOOOOO!!!! Argentina du-te acasă tu și cu jucătorul ăla umfla cu pompa... Messi. Da ăla căruia Marele Cristiano Ronaldo îi dă clasă de la MAAAARE distanță.

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
07:55 Snooker

Cupa Mondială: Wuxi, China

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Eastbourne

Digi 2, Digi 4
Program TV complet

U21