INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - NIGERIA, MARȚI, 21:00, TVR 1, GSP

Jucătorii Argentinei l-au băgat în ședință pe Sampaoli! Mesaj categoric transmis către selecționer înainte de meciul decisiv

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 09:46

Argentina are nevoie de o minune pentru a se califica din grupele Campionatului Mondial, având un punct după primele două meciuri.

Presa din Argentina scrie că atmosfera din lot este tot mai proastă și dezvăluie că jucătorii și staff-ul au avut o discuție tare. Jucătorii au fost cei care au cerut să existe această discuție, la care selecționerul Jorge Sampaoli și doi dintre asistenții lui doar au asistat. Fotbaliștii și-au exprimat nemulțumirile și au spus că trebuie ca echipa să treacă peste acest moment. "Ne-au dat o viață în plus. Trebuie să profităm de ea", a fost cel mai important mesaj al jucătorilor. Cei mai vocali fiind căpitanul Leo Messi și Javier Mascherano.

Argentinienii au concluzionat: "Trebuie să lăsăm toate problemele și să pornim de la zero". Jucătorii au decis să treacă peste probleme, să renunțe la reproșuri și să ignore greșelile lui Jorge Sampaoli pentru a salva situația.

Mai mult, presa din Argentina scrie că Jorge Sampaoli a avut o discuție privată cu președintele Federației Argentiniene, Claudio Tapia, care l-a asigurat că va avea sprijinul lui până la finalul Campionatului Mondial.

  • Argentina - Nigeria și Croația - Islanda se joacă marți, de la ora 21:00. Meciurile vor fi în direct pe TVR 1  și liveTEXT pe GSP.RO. Argentina trebuie să câștige meciul cu Nigeria, iar Islanda să nu învingă Croația.
Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meciuri / 6 puncte
2. Nigeria  2m / 3p
3. Islanda 2m / 1p
4. Argentina 2m / 1p

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
amicu
amicu  •  24 Iunie 2018, 16:00
Postat de pol1tehnicaiasi pe 24 Iunie 2018, 12:25

Islanda va bate la scor croatia...croatia va baga echipa a doua.

Islanda mai mult de un gol nu sunt in stare sa marcheze. Si olanda ne-a lasat pe noi sa ii batem si am fost incapabili, asta e irelevant.

amicu
amicu  •  24 Iunie 2018, 15:58
Postat de ucluj2011 pe 24 Iunie 2018, 13:12

HUOOOOOO!!!! Argentina du-te acasă tu și cu jucătorul ăla umfla cu pompa... Messi. Da ăla căruia Marele Cristiano Ronaldo îi dă clasă de la MAAAARE distanță.

Marele cersetor ronado. Ala care cade ca o balega la fircare adiere de vant? Ronaldo nu e nici la degetul mic al lui Messi. Poate sta o luna in sala si 10luni pe teren sa exerseze ca talentul este nativ.

ucluj2011
ucluj2011  •  24 Iunie 2018, 13:12

HUOOOOOO!!!! Argentina du-te acasă tu și cu jucătorul ăla umfla cu pompa... Messi. Da ăla căruia Marele Cristiano Ronaldo îi dă clasă de la MAAAARE distanță.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează