INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA

Jurnaliștii din Polonia au descoperit ce au făcut fotbaliștii înainte de meciul cu Armenia » Alcool, poker, femei

Și-a scăpat Nawalka (în centru) jucătorii din mână? Presa poloneză așa crede
Și-a scăpat Nawalka (în centru) jucătorii din mână? Presa poloneză așa crede

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 00:00

Jurnaliștii au aflat ce-au făcut jucătorii naționalei înaintea victoriei chinuite cu Armenia (2-1).

Probabil că totul ar fi trecut neobservat dacă în urma petrecerii din hotelul "naționalei", unul dintre  jucători n-ar fi vomat pe mocheta din apartament. Cameristele au făcut ordine, dar nu și-au putut ține gura și i-au "predat" pe cheflii jurnaliștilor de la cotidianul Sport.

Gălăgie mare

Publicația amintită a aflat că unii dintre viitorii adversari ai "tricolorilor" în preliminariile CM 2018 au "pregătit" duelul cu Armenia (2-1) cu multă bere, muzică și poker: "La un moment dat, au fost luați la rost de coechipieri pentru că făceau gălăgie".  Iar marți, în dimineața meciului, soțiile și iubitele încă nu părăsiseră cantonamentul.

"Prea multă libertate"

"Și înaintea confruntării cu Danemarca, de sâmbătă, câteva rezerve au preferat să stea până târziu la cărți și la un pahar cu bere în loc să se odihnească", a mai dezvăluit Sport, care-l arată cu degetul pe selecționerul Adam Nawalka: "Nu mai exercită niciun control asupra jucătorilor. Le-a oferit prea multă libertate".

"Nawalka va lua măsuri împotriva petrecăreților. Mă aștept ca unii jucători să fie excluși din lot, ceea ce va afecta selecția pentru meciul cu România"
  Zbigniew Boniek, președintele Federației poloneze

"Cu Armenia am fost nesiguri în defensivă. Iar atacul, lent. Întotdeauna evoluăm mai slab în al doilea meci, când jucăm la 3 zile distanță"
Zbigniew Boniek, președintele Federației poloneze  

"Modestia, ambiția și mândria care i-au caracterizat pe jucători în trecutele preliminarii și la Euro au dispărut, lăsând loc infatuării"
Sport, cotidian polonez

11noiembrie e data meciului România - Polonia, ce va fi găzduit de Arena Națională

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close