CM 2018    •   SPANIA - RUSIA 1-1 (3-4 LA PENALTY-URI)

Legenda Spaniei s-a retras din națională după meciul cu Rusia: "Despărțirile nu sunt întotdeauna așa cum ți le-ai dorit"

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Duminica, 01 Iulie

Andres Iniesta (34 de ani) a jucat ultimul meci în tricoul naționalei Spaniei și crede că jucătorii trebuie să își asume întreaga răspundere pentru eliminarea cu Rusia, 1-1 (3-4 după penalty-uri). "Este o realitate faptul că este ultima mea partidă pentru naționala Spaniei. Este finalul unei etape minunate din viața mea. Despărțirile nu sunt întotdeauna așa cum ți le-ai dorit.

Antrenorul este cel care ia deciziile, chiar dacă noi le înțelegem sau nu. Principalii vinovați suntem întotdeauna noi, jucătorii de pe gazon. Nu ar avea rost să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat dacă Lopetegui ar fi rămas sau să aruncăm vina asupra acelui moment.

Suntem vinovați că nu ne-am ridicat la nivelul acestui moment. Am făcut tot posibilul, dar viața îți mai oferă și astfel de zile", a declarat Iniesta.

Don Andres are în palmares două titluri europene și unul mondial cu naționala Spaniei. Iniesta a marcat golul decisiv în prelungirile finalei CM 2010, contra Olandei. 

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

petre47  •  02 Iulie 2018, 07:08

Spania? Prea mult Isco!

daniels  •  02 Iulie 2018, 00:01

Andres are dreptate .....vinovați ca meciul s-a terminat dar Spania încă pasează și pentru ca ați început cu bucătarul pe post de antrenor și ați jucat o ciorba reîncălzită de atâtea ori ca nici voi nu mai știți ce trebuia sa jucați! asta e! mergeți acasă cu cr7 și messi și acu și ramosu....sper sa câștige Belgia în locul vostru!

albalbastru72  •  01 Iulie 2018, 21:53

Aici ati scris 4-3 pentru Spania iar in alt articol ati scris 4-3 pentru rusi.Cine a cistigat pina la urma *** *** cu meseria vostra si cu ziarul vostru de ***.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase