CM 2018  ·  ECUADOR - CHILE 3-0

Leșinul care nu te scapă de poliție » Un fotbalist din Ecuador s-a dat accidentat pentru a evita o arestare

Enner Valencia, pe targă: ochii închiși, masca de oxigen pe figură // FOTO Reuters
Enner Valencia, pe targă: ochii închiși, masca de oxigen pe figură // FOTO Reuters

Articol de — Sambata, 08 Octombrie 2016, 00:00

Ecuadorianul Enner Valencia, așteptat de forțele de ordine pentru a fi arestat, a simulat o stare de rău pe teren, dar polițiștii au fugit pe pista stadionului după kart-ul medical care îl transporta spre ambulanță.

Povestea începuse cu mult timp înainte. Enner Valencia, 26 de ani, împrumutat de West Ham la Everton în acest sezon, nu plătise 17.134 de dolari pensia alimentară pentru fetița sa de cinci ani.

Iar în urma acțiunii avocaților fostei soții, s-a eliberat un mandat de arestare împotriva lui. Ocazia cea mai bună: meciul "naționalei" cu Chile, de la Quito!

"Să-l lăsăm să joace! Îl luați după partidă"

Miercuri, după antrenament, polițiștii au vrut să-l rețină, dar avocatul lui, Juan Carlos Carmignani, a reușit să obțină o amânare. Și l-au lăsat în pace. Prima tentativă de a-l aresta eșuase.

Joi, forțele de ordine s-au dus direct la Estadio Olimpico Atahualpa, intrând în vestiar înaintea partidei. Același Carmignani l-a salvat iar. "Să-l lăsăm să joace! Îl luați după meci". Și polițiștii au rămas la arenă. Dar Valencia a încercat să-i mai păcălească o dată.

Voia să-l ducă la spital

În minutul 82, când scorul era 3-0, ecuadorienii evoluând foarte bine în fața campionilor AmSud, atacantul din Premier League s-a întins pe gazon. I-a făcut semn arbitrului că îi este rău, doctorul care știa trucul jucătorului i-a pus masca de oxigen, l-a urcat în kart-ul medical, îndreptându-se spre ambulanță. Voia să-l ducă la spital. Acolo, polițiștii ar fi fost ei cu mâinile legate.

Mandat anulat

Oamenii legii s-au prins de planul lui Valencia, fugind pe pista stadionului după mașinuța medicală. Totuși, în ultima clipă, au renunțat. Avocatul i-a scăpat pielea, convingându-l pe judecător să anuleze mandatul de arestare. A promis în numele lui Enner că pensia alimentară va fi plătită. 17.134 de dolari.Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×