INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA

Lionel Messi, atacat înaintea CM 2018: "Selecția se face în jurul unui «cerc magic»"

Lionel Messi și Hernan Crespo FOTO: Guliver/GettyImages
Lionel Messi și Hernan Crespo FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 20:45

Hernan Crespo (42 de ani) crede că Lionel Messi (30 de ani) influențează selecția Argentinei pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018. 

Jorge Sampaoli nu are o misiune ușoară. Selecționerul Argentinei este criticat de Hernan Crespo, care lasă de înțeles că Icardi și Dybala pot rata Campionatul Mondial din Rusia.

"Icardi nu pare tocmai un prieten de-ai lui Messi. Selecția se face în jurul unui «cerc magic» și, din păcate, Mauro nu face parte din el. Din punctul meu de vedere, este o eroare. Argentina are nevoie de un astfel de atacant. Vom vedea ce decid Sampaoli sau Messi", a declarat Crespo pentru Gazzetta dello Sport.  

Argentina face parte din grupa D a Mondialului, alături de Croația, Islanda și Nigeria.

Vezi și: Dani Alves, o scrisoare răvășitoare după ce s-a rupt: "Un nenorocit fericit nu merge la Mondial. Dar va face un lucru dacă luăm Campionatul! În fața unui televizor din anii '70 țipam «Vreau să fiu ca Romario»"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează