INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - ARABIA SAUDITĂ 1-0

VIDEO + FOTO Uruguay bate chinuit Arabia Saudită, scor 1-0, dar se califică în optimile de finală » Miza: primul loc!

FOTO: Reuters +17   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 19:52

Uruguay a câștigat chinuit și al doilea meci din grupă, 1-0 cu Arabia Saudită, grație unui gol marcat de Luis Suarez, în minutul 23, după ce se impusese cu același scor în fața Egiptului.

Naționala celeste s-a calificat în optimile de finală, miza fiind acum primul loc, pe care și-l dispută cu Rusia, în ultimul meci al grupei.

Din nou vedetele Cavani și Suarez s-au văzut foarte rar, chiar dacă atacantul Barcelonei este cel care a reușit să înscrie unicul gol al meciului.

Profitând de o eroare în defensiva saudiților, Suarez a fost singur în fața porții goale, de unde a înscris cu ușurință, gol suficient pentru a câștiga și pentru a aduce cele 3 puncte în dreptul echipei sale.

Uruguay adună 6 puncte și este deja calificată în optimile de finală. Ultimul meci, cu Rusia, este important pentru situația finală din grupă. Cele două sunt la egalitate de puncte, 6, gazda competiției având un golaveraj superior, 8-1, față de 2-0.

URUGUAY - ARABIA SAUDITĂ 1-0 (Suarez 23)

Uruguay: Muslera - Varela, Godin, Gimenez, Caceres - Sanchez, Bentancur, Vecino, Rodrigue - Suarez, Cavani
Rezerve: Campana, M. Silva, G. De Arrascaeta, Stuani, G. Silva, Torreira, M. Pereira, D. Laxalt, M. Gomez, S. Coates, J. Urretaviscaya, M. Silva
Antrenor: Oscar Tabarez

Arabia Saudită: Alowais - Osama, Ali, Alburayk, Yasser - Salman, Hatan - Otayf, Taiseer, Salem - Fahad
Rezerve: Abdullah, Almosailem, Mansour, Omar, Yahia, Alsahlawi, Abdulmalek, Kanno, Alkhaibari, Hussain, Muhannad, Motaz 
Antrenor: Juan Antonio Pizzi 

Arbitru: Clement Turpin (Franța)
Stadion: Rostov Arena, Rostov-pe-Don

52 de goluri 
a marcat Suarez pentru Uruguay în 100 de prezențe, fiind cel mai bun marcator din istoria naționalei. Totodată, atacantul Barcelonei a marcat la 3 mondiale diferite, fiind primul uruguayan care reușește asta

CLASAMENT GRUPA A
1. RUSIA 2 meciuri 6 puncte
2. URUGUAY 2m 6p
3. EGIPT 2m 0p
4. ARABIA SAUDITĂ 2m 0p
 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  20 Iunie 2018, 19:47

Uruguay fie nu poate mai mult, fie nu se forteaza ca se pastreze pentru mai departe. O victorie cu 1-0 acum o califica, si poate sa joace cu Rusia si cu rezervele, pastrandu-si jucatorii de baza proaspeti pentru primul meci de dupa grupe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează