INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BOLIVIA - ARGENTINA 2-0

Maradona nu îl sprijină pe Leo și neagă teoria conspirației din Argentina: "Toți l-am văzut înjurând pe Messi!"

Messi, insultându-l pe asistentul brazilian la sfârșitul meciului cu Chile // FOTO AFP
Messi, insultându-l pe asistentul brazilian la sfârșitul meciului cu Chile // FOTO AFP

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2017 00:00

Maradona neagă teoria conspirației vehiculată în Argentina, potrivit căreia el ar fi cerut la FIFA pedepsirea căpitanului albicelest. Diego anunță că va cere reducerea suspendării de 4 etape.

Marți, în ziua în care FIFA i-a trântit poarta-n nas lui Messi, 4 etape de suspendare pentru acel "Să o f... pe curva de mă-ta!" împotriva tușierului la 1-0 cu Chile, Argentina a intrat în fierbere. Și a apărut o teorie a conspirației stupefiantă pe rețelele de socializare.

Planul lui Diego sau doar o invenție?

În culise, Maradona i-ar fi cerut prietenului Infantino, președintele forului mondial, să-l pedeapsească dur pe liderul "naționalei". O variantă confirmată pe Twitter de un jurnalist din Buenos Aires, Gonza Stupenengo: "Am discutat cu fiul unui oficial FIFA și am aflat că Maradona a făcut presiuni contra lui Messi".

Ulterior, El Pibe de Oro s-ar fi întâlnit oficial cu Infantino pentru a obține iertarea căpitanului. Astfel, ar fi devenit salvatorul vedetei și al selecționatei albiceleste. Și ar fi putut pretinde demiterea dușmanilor săi din federația argentiniană (AFA).

"Eu am fost cel mai lovit"

Diego a dezmințit tot la Radio La Red: "Cum să fi fost eu în spatele pedepsei? Din contră! Eu am fost tipul cel mai lovit de FIFA pentru dependența de droguri. Nici nu am știut că l-au sancționat".

A completat: "Dar, să nu ne ascundem, toți l-am văzut înjurând pe Messi. I s-a întâmplat același lucru ca lui Ibrahimovici. A fost sancționat având probele video".

Totuși, așa cum suna și ideea lansată de adepții teoriei conspirației, Maradona îl va sprijini El Diez la Zurich: "Nu voi sta cu mâinile încrucișate. Voi vorbi la FIFA pentru Messi".

Terminați fără Leo!

În așteptarea rezultatului la apelul făcut de AFA, argentinienii au pierdut în capitala boliviană La Paz, 0-2 după un meci înfiorător la 3.600 de metri. Fără Messi, sunt terminați: în 8 meciuri lipsiți de căpitan, au câștigat doar o dată! Iar acum, cu 4 etape înainte de finalul preliminariilor, au căzut pe locul 5. De baraj!

"Ziariștii nu joacă pentru Argentina. Ne taie picioarele. Lui Messi, «naționalei», tuturor"
Jorge Miadosqui, director tehnic AFA

"Diego se va întâlni în curând cu Infantino și, ca un bun argentinian, îi va cere rejudecarea cazului"
Matias Morla, avocatul lui Maradona

"Asta e răzbunarea FIFA împotriva fotbalului argentinian. Messi plătește consecințele"
José Luis Chilavert, ex-internațional Paraguay

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
balauru48
balauru48  •  30 Martie 2017, 16:24
Postat de Pompiliu Bota pe 30 Martie 2017, 09:33

Maradona a fost un geniu in fotbal, a luat mondialele de unul singur, a luat scudeto. La NapolI sunt 2 sfinti: San Genaro si San Diego. Lessi a trait pe spinarea altora.

nu exista articol despre Messi in care sa nu iti arati frustrarile de *** :)) gigist prost!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

604751563021589
Tomas Orzan  •  30 Martie 2017, 12:22

Nea Pompilica Bota,nu crezi ca ti-ai putea folosi cravata altfel, facand un bine tuturor?

887888274661367
Pompiliu Bota  •  30 Martie 2017, 09:33

Maradona a fost un geniu in fotbal, a luat mondialele de unul singur, a luat scudeto. La NapolI sunt 2 sfinti: San Genaro si San Diego. Lessi a trait pe spinarea altora.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează