CM 2018    •   CONFLICT

"Marele meu regret e că nu i-am rupt capul!" » Declarație șocantă despre un antrenor de la Campionatul Mondial

Queiroz, în 2008, pe vremea când era pentru a doua oară secundul lui Ferguson // FOTO: Guliver/Getty Images

Queiroz, în 2008, pe vremea când era pentru a doua oară secundul lui Ferguson // FOTO: Guliver/Getty Images

Joi, 21 Iunie

Naționala Iranului se află la al doilea Campionat Mondial consecutiv, la ambele calificându-se sub bagheta porughezului Carlos Queiroz (65 de ani), cel care pregătește selecționata asiaticilor încă din 2011.Episoade mai puțin cunoscute din cariera acestuia au fost dezvăluite de Roy Keane, fostul căpitan al celor de la Manchester United, echipă la care Carlos Queiroz a fost secund în două rânduri în era Sir Alex Ferguson.

Irlandezul a avut o relație tumultuoasă cu Carlos Queiroz, conflict despre care a vorbit pe larg în presa din Anglia:

"E un antrenor excelent, la fel cum au fost mulți cu care am colaborat la United. Am avut o relație bună cu el, în special în prima perioadă petrecută de el la club.

Dar în a doua parte a aventurii lui la United l-am găsit foarte nerespectuos în relația cu mine. S-a îndoit de loialitatea mea, iar unul dintre marile mele regrete e că nu i-am rupt capul! Dar e un antrenor excelent și face o treabă grozavă", a declarat Roy Keane, potrivit Daily Mail.

Carlos Queiroz a fost secund pe Old Trafford între 2002 și 2003 și între 2004 și 2008. Roy Keane a evoluat pentru "diavol" între 1993 și 2005

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

Giorgio Rizzo  •  21 Iunie 2018, 18:19

Queiroz, în 2008, pe vremea când era pentru a doua oară secundul lui Ferguson // FOTO: Guliver/Getty Images. Nune, unde l-ai "gasit" pe Mourinho?

bodrin  •  21 Iunie 2018, 12:36

Probabil că textul postării a fost scris cu dreapta, iar explicaţia fotografiei cu stânga. Când stânga nu știe ce face dreapta, sir Ferguson se poate transforma în Mourinho, care nu-i sir. Deasemenea autorul postării nu stă bine cu vederea dacă îi confundă pe cei doi. Sau poate că nu-i amator de fotbal, și a cârpit materialul pentru că a primit sarcină de la un șef, şi acesta rupt de realitatea fotbalistică. Ciudat este şi faptul că făptuitorul, probabil, este plătit. Plătit de un fraier...

nune  •  21 Iunie 2018, 11:57

Explicatia de la foto e gresita. A fost secundul lui Ferguson, nu al lui Mourinho.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase