INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - NIGERIA, MARȚI, 21:00, TVR 1, GSP

Mascherano a spus tot » Dezvăluie care e atmosfera de la naționala Argentinei, a vorbit despre Messi și relația cu Sampaoli: "Dacă nu i-am spune asta, am fi ipocriți"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 16:23

Javier Mascherano, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul Argentinei, a vorbit despre situația "pumelor" și despre relația cu selecționerul Jorge Sampaoli.

"Avem șansa să ne calificăm în optimi. Am avut o reuniune și am vorbit ce să facem pentru a ieși din această situație și să ne atingem obiectivul. Trebuie să ne concentrăm la ceea ce putem controla pe teren. Nu contează altceva. Situația de acum e una complicată și noi suntem responsabili. Am făcut lucrurile greșit. Încercăm să reparăm situația atât timp cât ne mai putem califica. Nu este ușor. E fotbal, nu magie. Dar avem încredere că putem întoarce situația.

Relația cu Sampaoli este normală. Dacă simțim ceva ce nu ne convine, îi spunem. Dacă nu am face asta, am fi ipocriți. Trebuie să ne gândim la binele echipei. Suntem 23 de jucători și știm că situația e complicată. Noi suntem responsabili, dar toate aceste critici nu ne ajută. Nu jucăm bine și suntem responsabili de rezultate. Ne criticăm singuri. Dar nu vom răspunde de ce fac alții", a declarat Javier Mascherano, "El Jefecito", la conferința de presă, potrvit Marca.

"Messi e bine. Este o piesă importantă, dar este om. Are frustrările lui, ca noi toți. Dar are o dorință foarte mare de schimba situația"Javier Mascherano

Citește și: Maradona vrea să intre în cantonamentul Argentinei alături de alte legende ale "pumelor": "Ăsta e planul meu"

  • Argentina - Nigeria și Croația - Islanda se joacă marți, de la ora 21:00. Meciurile vor fi în direct pe TVR 1  și liveTEXT pe GSP.RO. Argentina trebuie să câștige meciul cu Nigeria, iar Islanda să nu învingă Croația.
Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meciuri / 6 puncte
2. Nigeria  2m / 3p
3. Islanda 2m / 1p
4. Argentina 2m / 1p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
arathemis
arathemis  •  24 Iunie 2018, 18:21

@paiazza: ai dreptate. am revenit pe site-ul gsp pt perioada CM 2018 ca sa aflu noutatile si cat de multe din ce se intampla in Rusia. Dar o sa renunt din nou de indata ce se incheie campionatul. Jurnalismul romanesc e pe duca, cu articole penibile (vezi articolul lui Teo Jumatate care din tot ce se intampla in Rusia el povesteste cum si-a uitat celularul pe o banca), cu titluri de *** care n-au nici o legatura cu continutul articolului si cu articole pline de greseli atat gramaticale cat si de vocabular.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paiazze
paiazze  •  24 Iunie 2018, 17:36

Nu va puteti abtine sa nu bagati titluri de fituica de scandal... "Daca nu-i spunem asta, am fi ipocriti." La cum o spuneti voi, pare ceva concret. Iar Mascherano se refera la ceva ipotetic. Asta ca sa intelegeti si voi care e problema cu titlul vostru de doi bani. Va e foame rau de cateva click-uri, pe cuvant. E Campionatul Mondial si Argentina e un dezastru. Oamenii ar citi asemenea declaratii si fara porcarii de genul asta.

marius.bxl
marius.bxl  •  24 Iunie 2018, 16:49

Poate daca faraonul salah era argentinian cupa mondiala era deja in argentina

Vezi toate comentariile (3)
Comentează