INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA - SPANIA 3-3

Mașinăria Cristiano Ronaldo sau ce înseamnă să fii obsedat să câștigi la orice: "Știți ce a făcut după ce Rio Ferdinand l-a bătut la tenis de masă?"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2018 20:40

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a început în forță acest Campionat Mondial și a marcat de trei ori în poarta Spaniei în egalul cu Portugalia, scor 3-3.

Patrice Evra, 37 de ani, fostul coechipier al lui Ronaldo la Manchester United, a povestit un episod din perioada în care cei doi făceau echipă în Anglia.

Fundașul comentează Campionatul Mondial la televiziunea britanică ITV și a dezvăluit cum a reacționat Ronaldo după ce a pierdut un meci de tenis de masă în fața lui Rio Ferdinand.

"Cristiano este o mașinărie! Să vă povestesc cum a reacționat când Rio Ferdinand l-a bătut la tenis de masă. Noi am râs, dar Ronaldo a fost atât de supărat încât și-a trimis vărul să-i cumpere o masă de tenis. S-a antrenat timp de două săptămâni și a venit din nou la joc. L-a bătut pe Rio în fața tuturor. Ăsta este Cristiano", a povestit Evra.

"Ronaldo se bucură de presiunea pusă de Messi. Cred că pe Messi îl frustrează, dar Ronaldo iubește acest lucru"
Patrice Evra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
daniels
daniels  •  19 Iunie 2018, 11:19

nu îmi place cr7 de nici o culoare și îl consider pe Messi mai bun, dar este un jucător mare indiscutabil ...și da ar trebui sa ne bucuram de ei căci la următorul mondial este posibil sa nu mai joace... Problema lor la echipele naționale este ca sunt puși sa tragă echipa după ei și se pune mare presiune pe jocul lor în loc sa fie pus accentul pe jocul echipei!!! lui cr7 ii place dar lui Messi nu! aici e diferenta!

mickey13
mickey13  •  19 Iunie 2018, 10:34
Postat de vasy86le pe 19 Iunie 2018, 08:17

Nu mai faceti comparatii ma, bucurati-va ca putem vedea asemenea jucatori, amandoi sunt fantastici, ei sunt si vor fi idolii acestei generatii cum pentru mine si altii ca mine, au fost, Ronaldo(Brazilianul)Zidane,Roberto Carlos,David Beckam ,Luis Figo etc.

Vasile, cu putin timp inainte Il aveam pe Romario. Alt jucator fabulos. Era o incantare sa-l vezi jucand! Sau (tot de la brazilieni) era Bebeto, un oportunist cum rar se vede pe terenul de fotbal. Inzaghi era mic copil pe langa Bebeto. Sau Rai, sau Baggio (Roberto), sau Maldini, sau fratii De Boer, sau Bergkamp. Acum vreo 20 de ani erau multe staruri, platite nici macar la 10% din cat sunt platiti unii medii astazi. Azi ii avem pe Ronaldo si Messi, sau pe Messi si Ronaldo (sa nu supar pe unul sau pe altul). Dupa ei este o pauza si apoi urmeaza restul! Vb ta: noroc ca suntem contemporani cu astia doi si-i vedem jucand in acelasi timp! Mare noroc avem!!!

vasy86le
vasy86le  •  19 Iunie 2018, 08:17

Nu mai faceti comparatii ma, bucurati-va ca putem vedea asemenea jucatori, amandoi sunt fantastici, ei sunt si vor fi idolii acestei generatii cum pentru mine si altii ca mine, au fost, Ronaldo(Brazilianul)Zidane,Roberto Carlos,David Beckam ,Luis Figo etc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close