INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

Mesaj senzațional al lui John Terry despre Wayne Rooney după valul de critici primit de atacant!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Sebastian PopescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 13:26

Internaționalul englez Wayne Rooney a fost aspru criticat de fani după prestația din partida câștigată cu 2-0 în fața Maltei.

Suporterii l-au și fluierat pe finalul meciului. În urma acestor reacții, Rooney a fost anunțat de "interimarul" Gareth Southgate că va fi lăsat pe bancă în meciul din Slovenia, disputat aseară și încheiat 0-0.

Fostul căpitan al Angliei, John Terry, a reacționat imediat la auzul acestei vești și le-a cerut fanilor să fie mai îngăduitori cu starul de 30 de ani al Albionului.

" Wayne Rooney, jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în istoria naționalei Angliei. În curând va fi jucătorul cu cele mai multe selecții pe care țara noastră l-a produs.

Unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut și alături de care am avut plăcerea să joc de-alungul carierei mele, un om care a dat totul pentru Anglia. O legendă a lui Everton, Manchester United, a Angliei și a fotbalului mondial.

Toți ar trebui să îi arătăm mai mult respect acestui mare jucător și om. Haideți să îl susținem cu toții, mâine (n.r. ieri), pe Wayne și naționala Angliei," a postat Terry pe contul personal de Instagram.

53 de goluria înscris Ronney pentru naționala Angliei

118 partideinternaționale a disputat Wayne, cu 7 mai puține față de deținătorul recordului, Peter Shilton

sursa: espnfc.com

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a primit lovitura de grație chiar azi. Ce a aflat impresara sâmbătă, 4 decembrie


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează