INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - ARGENTINA 4-3

Messi, ciao? Căpitanul s-ar putea retrage, alți 5 jucători sunt OUT! Argentinienii anunță sfârșitul unei generații

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 19:08

Sfârșitul parcursului Argentinei la CM 2018, după eșecul cu Franța, scor 3-4, poate însemna și finalul carierei lui Leo Messi în tricoul "pumelor".

Ajuns la 31 de ani, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur își poate termina cariera fără să dețină trofeul suprem din fotbal: titlul mondial. CM din Qatar 2022 va aduce o națională complet schimbată pentru argentinieni, anunță cei de la Ole.

Javier Mascherano și-a anunțat deja retragerea, iar Sergio Aguero, Gonzalo Higuain, Ever Banega și Angel Di Maria vor face și ei, cel mai probabil, pasul în spate.

Leo Messi și-a mai anunțat o dată retragerea din echipa națională, după finala Copei America din 2016, pierdută la penalty-uri în fața celor din Chile, dar a revenit asupra deciziei.

Fanii argentinieni au ajuns și ei la capătul răbdării cu generația actuală și cer ca Dybala și Icardi să fie noii lideri ai reconstrucției.

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

  • Franța - Argentina 4-3 Detalii AICI
  • Uruguay - Portugalia 2-1 Detalii AICI
  • Spania - Rusia, 1 iulie, ora 17:00;  Moscova
  • Croația - Danemarca, 1 iulie, ora 21:00; Novgorod
  • Brazilia - Mexic, 2 iulie, ora 17:00; Samara
  • Belgia - Japonia, 2 iulie, ora 21:00, Rostov
  • Suedia - Elveția, 3 iulie, ora 17:00; Sankt Petersburg
  • Columbia - Anglia, 3 iulie, ora 21:00, Moscova

  Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Iulie 2018, 12:18

Messi ar trebui să renunțe la naționala Argentinei. Nu-i aduce decât prejudicii. Este clar că fizic stă tot mai rău în ultimii ani, că nu mai poate duce mai mult de 50 de meciuri pe sezon la un nivel ridicat, este clar că Argentina nu-i poate pune la dispoziție o echipă și un antrenor care să-l ajute să ducă un turneu final după un sezon istovitor. El vine și joacă așa cum poate și toată lumea îl critică, de parcă fotbalul s-ar juca individual, mai mult, inventând tot soiul de bârfe cu Messi dictatorul. Ce antrenor a avut Argentina? Un exhibiționist agitat, cu mutră de valutist, lipsit de idei și de realism. Coechipieri? Vreo doi-trei mai de Doamne-ajută, restul de Doamne-ferește! Pavon, Perez, Meza și alți amețiți din care sărea mingea ca din colțul mesei. Portari gafeuri și apărători rudimentari și bezmetici, care păreau a se fi adunat cu o seară înainte. Messi să-și vadă de cariera la echipa de club și de sănătatea lui și a familiei, iar Argentina să-și revizuiască aria de selecție și profesionalismul la nivel de conducere.

dinamo100
dinamo100  •  01 Iulie 2018, 09:47

E clar ca actuala echipa a Argentinei necesita o remaniere masiva incepand cu antrenorul, dar Messi e un jucator unic, el trebuie sa ramana atata timp cat joaca la nivel inalt.

firaldo
firaldo  •  01 Iulie 2018, 08:41
Postat de blocatu pe 01 Iulie 2018, 03:18

juventus-barcelona 3-0 acum 2 ani! 2 goluri dybala! fara messi, probabil argentina va incepe sa arate a echipa, daca scapa de vechea meteahna de a juca cutare si cutare pe cumetrii, de a nu juca cutare ca nu il suporta cutare, de a nu fi convocat cutare ca i-a tras-o nevestei lu` cutare, etc, etc, etc! sanpaoli ala e o maimuta, dar esecul in actuala campanie nu i se datoreaza lui, ci chiar marelui "ciao mezzi!"

Ecuador - Argentina 1 - 3 după ce Ecuador a deschis scorul,ghici cine a dat toate golurile?Fara Messi Argentina nu se califica la mondial,poți aduce pe cine vrei in atac atâta timp cât Argentina nu are un mijlocaș central de creație,un mijlocaș care sa asigure mingi ptr atacanți,din moment ce Argentina are fundași extrem de modesti ,i poți băga din primul minut pe Higuain,Icardi,Dybala daca jumate din echipa e modesta nu prea poți face mare lucru,nu uita că Messi s-au retras de la națională iar când Argentina a mers rău în preliminarii l-au implorat să revină...a revenit și a calificat o națională modesta la mondial.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează