INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - DANEMARCA 3-2

Milik nu joacă la București! Vârful lui Napoli a suferit o accidentare gravă cu Danemarca

Privirile lui Milik și ale medicilor polonezi spun totul. E de rău
Privirile lui Milik și ale medicilor polonezi spun totul. E de rău

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2016 00:00

Atacantul lui Napoli, 22 de ani, a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul stâng și nu va fi pe National Arena, în 11 noiembrie. Stă între 4 și 5 luni.

Ofensiva Poloniei a primit o adevărată lovitură sâmbătă, o dată cu accidentarea lui Arkadiusz Milik. Omul care l-a făcut uitat pe Higuain la Napoli va dispărea din peisajul "naționalei" pentru o perioadă de 4 până la 5 luni, ceea ce înseamnă că nu va fi nici la București, pe 11 noiembrie.

I-a pus piciorul în față

"Locotenentul" lui Lewandowski s-a lovit în finalul primei reprize, într-un duel cu fundașul Jannik Vestergaard. Amândoi alergau după balon, danezul fiind cel mai bine plasat, dar Milik i-a pus piciorul stâng în față, în speranța că va ajunge primul la minge. Mare greșeală.

Vestergaard a reușit să degajeze și cu dreptul l-a atins în partea anterioară a genunchiului. Atacantul polonez n-a mai putut continua, fiind înlocuit la pauză, iar după fluierul final a fost supus unei rezonanțe magnetice. Verdict: ruptură parțială a ligamentului încrucișat anterior.

Operat de medicul lui Tănase

Milik s-a întors ieri în Italia și va intra pe mâinile cunoscutului chirurg ortoped Pier Paolo Mariani, cel care l-a operat recent și pe stelistul Florin Tănase, pentru o leziune asemănătoare.

Dacă recuperarea va decurge normal, atacantul lui Napoli va putea fi văzut din nou pe teren cel mai probabil în februarie 2017.

POLONIA - DANEMARCA    3-2

(Lewandowski 20, 36 penalty, 47 - Glik 49 autogol, Poulsen 69)

POLONIA: Fabianski - Piszczek, Cionek, Glik, Jedrzejczyk - Krychowiak, Zielinski, Blaszczykowski (89 Peszko), Grosicki (74 Rybus) - Milik (46 Linetty), Lewandowski. Antrenor: A. Nawalka

DANEMARCA: Schmeichel - Kjaer, Christensen, Vestergaard (82 Delaney) - Ankersen, Kvist, Hojbjerg, Durmisi - C. Eriksen - Fischer (75 Sisto), Jorgensen (46 Y. Poulsen). Antrenor: A. Hareide

A arbitrat Gianluca Rocchi (Italia) 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alex_777
alex_777  •  10 Octombrie 2016, 16:13

...pacat, orice accidentare inseamna in primul rand multa suferinta, asta nu cred ca este o variata de a te bucura ca nu joaca cu noi, ei si daca juca ce tragedie erea, acesasta este o tragedie, dupa o asa accidentare poti sa termini cu fotbalul profesionist!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează