INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  TURCIA

Mircea Lucescu apărat după ce a fost desființat în Turcia: "Nu poţi să ştergi cu buretele o carieră de 40 de ani din cauza unui dobitoc"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 22:21

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a reacționat dur după ce fostul arbitru, în prezent jurnalist sportiv, Ahmet Cakar l-a desființat pe Mircea Lucescu pentru că nu a calificat naționala Turciei la Campionatul Mondial de anul viitor.

"Noi n-am putut să-l aducem pe Mircea Lucescu. Financiar, n-am putut, dar nici domnul Lucescu nu-şi dorea să revină. Iar declaraţia dânsului este cât se poate de elocventă: «Decât să mă înjure românii mei, mai bine să mă înjure străinii!». Iată un străin care îl înjură. Dar cum îl injură? Păi, spune că Lucescu nu ştie nimic, după ce Lucescu a câştigat tot ce se putea în Turcia şi în Europa.

Când judeci un antrenor, nu poate conta numai ultimul rezultat. Nu poţi să ştergi cu buretele o carieră de 40 de ani din cauza unui dobitoc, altfel nu pot să-l numesc pe acest arbitru care spune aşa ceva despre Mircea Lucescu", a spus Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Citește și: Cel mai dur atac la adresa lui Mircea Lucescu: "Fie e un mare escroc, fie e slab pregătit"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
doriansky
doriansky  •  10 Octombrie 2017, 10:31

Domnule Vochin, reputatul fost arbitru de nivel international si-a expus O OPINIE. Asa cum o fac si pe la noi prin presa atatia altii, din punctul meu de vedere mult mai neavizati decat stimabilul domn Cakar. Opinia dvs. referitoare la dl. Lucescu este diferita fata de cea a jurnalistului turc dar asta nu inseamna ca ala e idiot iar dumneavoastra, cu rezultatele de exceptie din ultima vreme, care va si recomanda a fi un fin cunoscator al antrenorilor, sunteti cu mult peste respectivul jurnalist turc. Bafta!

bakunin
bakunin  •  10 Octombrie 2017, 10:06
Postat de valeri_gazaev100 pe 10 Octombrie 2017, 00:09

Stii si tu ca n-are nicio importanta . Oricum, apreciez efortul. Acum insa trebuie sa te anunt ca sintagma "fcsb nu e steaua" e mai puternica decat mine, decat tine, decat toata lumea. Un simplu goagal pe fcsb nu e steaua produce 503 k rezultate. Asta inseamna ca popularitate, marketing, advertising. Vom lansa si o carte fcsb nu e steaua. Ramaneti pe receptie ! =))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visarionpalnie
visarionpalnie  •  10 Octombrie 2017, 09:40
Postat de tonyys pe 10 Octombrie 2017, 06:24

Vochin e un nimeni in fotbal, insa asta e tara - toti habarnistii isi dau cu parerea. Lucescu e o parnaie de antrenor - pe Brescia i-a retrogradat de mai multe ori, cu Inter cu un super lot era ciuca batailor si la fel cu rusii de la Zenit, la sahtior i-a papat lui ahmetov sute de milioane de dolari ca sa castige cu norocul specific *** o amarata de cupa uefa si sa se faca constant de rusine in ch league cu manifestari de *** in.*** dupa orice meci pierdut in care intotdeuna dadea vina pe arbitrii.

***, da de Galata si Besiktas na-i pomenit...tu sti una si buna...hai sc fcsb mogosoaia sa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează