CM 2018    •   PORTUGALIA - SPANIA 3-3

Mourinho îl laudă pe Ronaldo și-l apără pe De Gea: "E băiatul meu, dar a greșit"

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Vineri, 15 Iunie

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, a comentat evoluția senzațională pe care a avut-o Cristiano Ronaldo în partida dintre Portugalia și Spania, scor 3-3, unde a reușit un hattrick fantastic."Sunt jucători făcuți pentru unele meciuri, sunt jucători făcuți pentru fiecare meci și jucători făcuți pentru meciurile speciale. Cei făcuți pentru meciurile speciale sunt cei mai buni", a declarat Mourinho.

The Special One l-a apărat pe portarul Spaniei și al lui United, David de Gea, care a greșit flagrant la al doilea gol al lui Ronaldo.

"De Gea e băiatul meu, dar știe că a greșit grav. E o greșeală pe care nu o face la noi, la United, unde a fost jucătorul sezonului și a avut evoluții fantastice. Li se întâmplă însă și celor mai buni. În următorul meci va fi tot acolo și își va ajuta echipa. Sunt convins!", a adăugat Mourinho.

CLASAMENT GRUPA B
1. Iran 3p
2. Portugalia 1p
3. Spania 1p
4. Maroc 0p

Comentarii (4 ) Adaugă comentariu

jedela  •  16 Iunie 2018, 09:39

Portarul *** supraevaluat. Noroc ca a avut un sezon bun la club ca altfel termina pe primul loc MU....-))

fcsb.86  •  16 Iunie 2018, 09:08

Postat de stoichkov10 pe 16 Iunie 2018, 04:51

era cotat. in top 3....supracotat... la fel unde joaca. (parerea mea...nu mai castiga o echipa din Anglia CL multi ani) cel putin 5. zic eu

Depinde ce reuseste Guardiola la MC. Sanse au, spun eu destul de mari prin MC. Daca ne raportam la ce buget au echipele din Anglia i am pune direct finalisti, dar se pare ca nimeni acolo nu reuseste sa faca o echipa, par doar o adunatura de staruri care nu joaca nimic sau doar individual.

stoichkov10  •  16 Iunie 2018, 04:51

Postat de submarina pe 15 Iunie 2018, 23:47

Practica demonstreaza ca daca portarul greseste odata, greseste si a doua...

era cotat. in top 3....supracotat... la fel unde joaca. (parerea mea...nu mai castiga o echipa din Anglia CL multi ani) cel putin 5. zic eu

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase