INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Neuer, marea provocare după revenire! Cerința lui Low pentru neamț + Câte meciuri a jucat în ultimele 435 de zile!

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2018 12:54

Goalkeeperul lui Bayern a revenit pe teren după 8 luni de pauză. A apărat 30 de minute poarta Mannschaftului într-un test cu naționala U20. Mai are două examene înaintea turneului final

Jucătorii nemți se roagă să-l aibă alături pe Manuel Neuer în Rusia. "Dacă e sută la sută, nimeni nu-l bate", e convins Draxler, iar Boateng confirmă: "Și ceilalți sunt buni, Ter Stegen a crescut mult, dar Manuel e Manuel".

Este Neuer refăcut sută la sută după mai mult de un an de suferință, o perioadă plină de accidentări și recidive după teribila fractură de metatarsian?

Joachim Löw tocmai asta a vrut să vadă, organizând două teste cu selecționata U20 pentru portarul lui Bayern. Și un ultim amical împotriva Austriei.

Pe primul l-a trecut. O jumătate de oră a jucat, după pauză, meci câștigat cu 7-1 de seniori. Mai sunt două. Löw a anunțat că Neuer nu va fi în lotul de 23 decât dacă poate să apere 7 partide la rând. Adică întreg turneul final.

Aceasta ar fi provocarea lui Neuer. Revenit pe teren după 8 luni (ultima partidă fiind pe 16 septembrie), goalkeeperul a evoluat de 7 ori în 435 de zile (din 20 martie 2017). La Mondial, ar trebui să joace tot atâtea meciuri în numai 4 săptămâni! 

74 de selecții are Neuer la naționala Germaniei (nicio partidă din 2016)

346 de meciuri a jucat Neuer în Bundesliga, primind doar 261 de goluri

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează