INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA - MAROC 2-2

Nici VAR-ul n-a putut vedea asta! Gafa uriașă de la Spania-Maroc: ”Ar putea fi o eroare colosală”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2018 10:34

Selecționerul marocanilor, Herve Renard, susține că lovitura de colț în urma căreia Aspas a egalat la doi s-a bătut de pe dreapta, deși mingea ieșise prin stânga: ”E corect?!”. Scorul final între Spania și Maroc a fost 2-2.

Marocanii nu se împacă ușor cu ideea că au ratat o victorie imensă în fața Spaniei în prelungirile partidei. La un corner, Aspas a reluat cu călcâiul în plasă, pentru 2-2. Asistentul a arătat ofsaid, fiind corectat ulterior de VAR, iar golul a fost astfel validat. Numai că selecționerul africanilor, Herve Renard, are o problemă.

"La faza care a dus la acordarea loviturii de colț, mingea a ieșit din teren prin stânga, iar cornerul s-a bătut de pe dreapta. Dacă așa ceva nu e autorizat, atunci putem vorbi despre o eroare colosală", a comentat tehnicianul francez.

El a încercat să și ia legătura cu brigada condusă de uzbekul Ravshan Irmatov, pentru a afla cum e corect: "Am mers la vestiarul lor, am bătut la ușă, dar nu mi-au deschis".

Mijlocașul Nordin Amrabat, în schimb, n-a ținut să se mai consulte cu cineva și și-a spus părerea despre tehnologia video care i-a interzis victoria direct în fața camerelor de luat vederi: "VAR-ul ăsta e o mare porcărie".  (Detalii AICI!)

PROGRAMUL PRIMELOR ECHIPE CALIFICATE ÎN "OPTIMI"

30.06 ora 21:00 Uruguay - Portugalia (Soci)
01.07 ora 17:00  Spania - Rusia (Moscova)

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
prism13
prism13  •  26 Iunie 2018, 17:33
Postat de Nick Rasu pe 26 Iunie 2018, 14:06

Grasesti...se bate din parte de unde a iesit mingea...dupa mintea ta...daca mingea iese in out in stanga ai sa-l bat din dreapta... se vede cat fotbal ai jucat...

In manualul IFAB nu scrie nimic explicit despre partea de unde trebuie executat cornerul. Prin urmare nu a fost nimic neregulamentar

859779594095355
Nick Rasu  •  26 Iunie 2018, 14:06

Grasesti...se bate din parte de unde a iesit mingea...dupa mintea ta...daca mingea iese in out in stanga ai sa-l bat din dreapta... se vede cat fotbal ai jucat...

chris_bu67
chris_bu67  •  26 Iunie 2018, 12:03
Postat de adrian_riga pe 26 Iunie 2018, 11:48

eu stiu ca de ceva ani si cornerul si autul de poarta se bat din partea unde e mingea, pentru a nu se mai pierde timp, chiar daca mingea a iesit din teren prin partea cealalta.

corect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează