INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Oficialii naționalei Germaniei l-au găsit țap ispășitor pe Mesut Ozil: "Era mai bine să-l fi lăsat acasă"

Mesut Ozil și Ilkay Gundogan // Foto: Reuters
Mesut Ozil și Ilkay Gundogan // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 18:08

Managerul general al naționalei Germaniei, Oliver Bierhoff, l-a scos țap ispășitor pe Mesut Ozil (29 de ani) pentru eșecul nemților de la Campionatul Mondial din Rusia, unde au fost eliminați încă din grupe.

Oficialul german consideră că Ozil n-ar fi trebuit convocat după ce, înaintea Mondialului, el și Ilkay Gundogan, jucători de origine turcă, i-au oferit cadou președintelui Turciei, Tayyip Erdogan, tricourile echipelor de club.

"N-am forțat niciodată un internațional să facă ceva, dar am încercat să-i convingem deseori. Cu Mesut n-am reușit. De-asta cred că era mai bine să ne fi gândit să-l lăsăm acasă.

Nu cred că faptul că Mesut și Ilkay au făcut acele poze a creat probleme echipei. Dar dezbaterea de după ce au apărut da. Privind înapoi, cred că era mai bine să fim mai clari pe această temă", a declarat Bierhoff.

Citește și: Ozil și Gundogan, implicați într-un scandal chiar înaintea Mondialului: "S-au lăsat manipulați. Au greșit și vom discuta cu ei"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
jack_the_striper
jack_the_striper  •  08 Iulie 2018, 19:18

Ozil e supraevaluat, rareori face meciuri bune, mai mereu dezamageste, ratează ca prostul, încetinește jocul.. Ozil e varză!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează