INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA 0-3

Pablo Zabaleta, drastic cu Argentina: "De ce nu au jucat Aguero și Higuain împreună? Unde a fost Messi?"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 09:24

Eșecul devastator suferit de Argentina în fața Croației, 0-3, a fost disecat pe toate părțile de oamenii de fotbal din Argentina. Pablo Zabaleta, fotbalist cu 58 de meciuri în selecționata "pumelor", a analizat prestația conaționalilor din înfrângerea de aseară. 

"Ca să fiu sincer, nu-mi amintesc un meci în care Argentina să fi jucat atât de prost. Putem vorbi despre greșelile lui Caballero, dar nu a fost singurul care a comis-o. Echipa a fost foarte slabă. Nu am văzut nici măcar un șut al lui Messi în repriza a doua.

De ce nu au jucat Aguero și Higuain împreună? Dacă aș fi apărător și i-aș vedea în fața mea mi-ar fi teamă. Argentina a arătat foarte puțin.

Îmi pare rău pentru Willy Caballero, am fost 3 ani cu el la City. A fost o mare ocazie pentru el acest Mondial pentru a-și arăta clasa. Dar nu poți face aceste erori la un Mondial, pur și simplu nu poți. Uneori, dacă nu ești 100% sigur nu poți risca. Poți să faci asta la un club pentru că joci la fiecare 3 zile alt meci, dar la un Mondial, dacă nu câștigi, pleci acasă. Îmi pare rău pentru Willy, dar a comis-o rău.

Grupul ăsta de jucători a pierdut 3 finale consecutive, probabil asta e ultima lor șansă pentru a demonstra ceva. Va fi foarte greu pentru ei, mai ales pentru că vor fi foarte criticați de presă", a declarat Pablo Zabaleta, la BBC. 

CALCULELE CALIFICĂRII: CUM MAI POATE AJUNGE MESSI ÎN "OPTIMI"

Argentina are un singur punct după primele două partide și nu mai stă la mâna propriilor rezultate. Mai jos, toate scenariile calificării.

Dacă Islanda bate Nigeria azi...

  • Argentina trebuie să bată neapărat Nigeria în ultima etapă
  • Croația trebuie să câștige contra Islandei în ultimul meci
  • Argentina să aibă un golaveraj mai bun decât nordicii

Dacă Islanda și Nigeria termină la egalitate...

  • Argentina trebuie să bată în ultima etapă Nigeria
  • Islanda să nu câștige contra Croației

Dacă Nigeria bate Islanda...

  • Argentina trebuie să câștige contra Nigeriei în ultima etapă
  • Islanda să nu bată Croația
  • Dacă Islanda bate Croația, golaverajul sud-americanilor trebuie să fie mai bun decât al nordicilor

Citește și:  Croația e în "optimi", Argentina e la terapie intensivă după o umilință ISTORICĂ: toate scenariile prin care se mai poate califica 

VIDEO+FOTO Gafa Mondialului! Cadoul făcut croaților de portarul Argentinei în minutul 53

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  22 Iunie 2018, 10:52

Unde sunt fanii Argentinei care cred ca o sa castige cupa mondiala???:)))))) Sa nu uitam de "performanta" din meciul cu Spania cand au luat bataie cu scor de tenis, 6-1:))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează