INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - SENEGAL, 18:00, GSP.RO, TVR 1

POLONIA - SENEGAL // Duelul frustraților » Golgeterii celor două naționale debutează la CM după un sezon ratat

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 09:23

Polonia și Senegal se duelează pentru prima dată, azi, la ora 18:00, în Grupa H. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1. Golgeterii Robert Lewandowski și Sadio Mane încearcă să-și aline ”rănile” din Liga Campionilor cu goluri și victorii în Rusia.

Confruntarea Polonia - Senegal e și un duel între doi mari frustrați. De-o parte, Robert Lewandowski, de cealaltă, Sadio Mane. Amândoi vin după mari dezamăgiri suferite în recent încheiatul sezon de Liga Campionilor.

Polonezul s-a oprit cu Bayern în semifinale, în fața Realului (1-2, 2-2). Deși a fost golgeter în Bundesliga 2017-2018, el n-a înscris măcar o dată contra Madridului și a sfârșit prin a fi criticat dur de ziariștii germani, care i-au reproșat că "nu se vede în partidele importante".

Și mai frustrat e adversarul său de mâine . Al doilea om de gol al lui Liverpool, după egipteanul Salah, Mane a fost chiar mai aproape de trofeul Ligii. Ba a și înscris în finala cu Real, însă "cormoranii" au pierdut, scor 1-3, din cauza a două gafe uriașe ale portarului Karius. Astfel că și pentru el, și pentru Lewa, turneul final din Rusia e ultima șansă de a încheia pozitiv stagiunea. 

29 de goluri a marcat Robert Lewandowski în Bundesliga 2017-2018 pentru Bayern

10 reușite a bifat Sadio Mane la Liverpool, în trecuta ediție de Premier League

Laude pentru Koulibaly

La fel de interesantă se anunță și confruntarea dintre colegii lui Chiricheș de la Napoli, Milik și Koulibaly. Atacantul polonez are numai cuvinte de laudă pentru fundașul senegalez: "Nu e doar puternic, ci și unul dintre cei mai buni apărători din lume. Și un bun coleg.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează