INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA - MAROC, MIERCURI, 15:00, TVR 1, GSP.RO

PORTUGALIA - MAROC // Selecționerul Portugaliei face schimbări în "primul 11" » Îl bagă pe omul lângă care Cristiano Ronaldo se simte cel mai bine

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 12:50

După 3-3 cu Spania, în prima etapă, Portugalia joacă împotriva Marocului, miercuri de la ora 15:00. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1.

Andre Silva alături de Ronaldo e mutarea plănuită de Fernando Santos. Ei au înscris 26 din cele 27 de goluri ale Portugaliei în 11 meciuri în care au jucat împreună ca titulari.

Împotriva Marocului, scriu ziarele portugheze, selecționerul portughez Ferando Santos are de gând să renunțe la sistemul 4-3-3 folosit cu Spania (3-3) și să meargă pe mâna favoritului său 4-4-2. Caz în care va reface cu siguranță cuplul André Silva - Cristiano Ronado.

De-a lungul timpului, atacantul Milanului a fost cel mai bun partener al lui CR7 în ofensivă. O confirmă statisticile. În 11 meciuri în care cei doi au fost titulari, au înscris împreună 26 dintre cele 37 de goluri ale campioanei Europei. Ronaldo a punctat de 16 ori, în timp ce colegul său de compartiment a bifat 10. 

În preliminariile Mondialului 2018, ei au făcut parte împreună din primul unsprezece în șase partide. Bilanțul? Cristiano a marcat 14 goluri, iar Andre Silva, șapte!

"Să joci alături de Ronaldo e un vis. Totul ți se pare mai ușor. Sunt mereu acolo când are nevoie de mine și invers. Ne creăm spații unul altuia prin mișcările pe care le facem în teren" Andre Silva, atacant AC Milan 

CLASAMENT GRUPA B
1. Iran 3p
2. Portugalia 1p
3. Spania 1p
4.  Maroc 0p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează