INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA

Prima reacție a lui Zlatan după calificarea Suediei în "optimi": "Eu am cucerit lumea, iar acum o face naționala"

Articol de - Publicat vineri, 29 iunie 2018 11:07

Zlatan Ibrahimovic a vorbit pentru prima dată despre Suedia după calificarea naționalei sale în optimile Campionatului Mondial din Rusia unde va întâlni Elveția.

"Am spus și înaintea Cupei Mondiale că suedezii vor merge departe și că probabil o vor câștiga. Sunt foarte fericit și mândru că sunt suedez, luând cu mine peste tot un steag al Suediei. Eu am cucerit lumea, iar acum o face Suedia.

Oricine va juca împotriva Suediei va avea viață grea, cu siguranță, și cred că toată lumea știe acest lucru. Au arătat-o, o știu și vor continua. E un meci dificil, e o confruntare europeană, așa că hai să vedem.

Au jucat împotriva a două echipe non-europene și le-au bătut pe ambele, iar apoi au pierdut cu Germania, o echipă europeană, dar cred că nu contează aici, pentru că aici e vorba de a câștiga sau de a pierde. Dar se vor descurca bine. Cu toții îi susținem", a declarat Zlatan.

Suedezul a fost și el în Rusia la Mondial: "Am vizitat și eu Rusia, însă doar pentru sponsorul meu. Au organizat bine acest Mondial".

62 de goluri în 116 meciuri pentru echipa națională a Suediei are Zlatan Ibrahimovic, însă nicio reușită la Campionatul Mondial

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Citește și: Totul despre Mondialul din Rusia » Cronici, rezultate, programul fazelor eliminatorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lenroc
lenroc  •  29 Iunie 2018, 14:13

Ce râs si voie bună tre' să fie-n jurul lui când debitează gogomăniile astea"geniale". Oare nu-l iubește nimeni suficient cât să nu-l mai lase să se facă de râs??

lukasoil17
lukasoil17  •  29 Iunie 2018, 12:39

Modest ca'ntodeauna!

cainelup
cainelup  •  29 Iunie 2018, 12:32

Asta pare sa aiba mintea lui Maradona.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează