INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COSTA RICA - SERBIA 0-1

Primele concluzii după victoria Serbiei de la Mondiale! România nu tremură: "Nu e mare echipă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2018 17:41

Serbia a câștigat meciul de debut de la Campionatul Mondial, scor 1-0 cu Costa Rica. Evoluția echipei lui Mladen Krstajici nu-l sperie pe Mihai Stoichiță.

"Parcă mă mai liniștesc, așa. Nu are aura de mare echipă pe care vor să o dea unii. Deși a câștigat, nu cred că este un adversar de netrecut.

Este un adversar cu câteva piese importante, cu execuții bune, dar care a fost totuși pusă în dificultate de multe ori de o echipă din America Centrală, pe care o cunosc foarte bine și împotriva căreia am jucat și eu.

Sunt foarte oscilanți ca fotbaliști, prind zile foarte bune, dar și altele mai slabe. Dar cred că nu ne sunt superiori! Poate doar ca forță și ca experiență de joc.

Au fotbaliști care pot emite pretenții, dar și noi avem jucători buni, chiar dacă părem o echipă tânără, lipsită de experiență. Putem avea și noi atuurile noastre”, a spus Stoichiță la TV Digi Sport.

România o va întâlni pe Serbia pe 10 septembrie, de la ora 21:45, în grupa din Liga Națiunilor. Din grupa românilor și a sârbilor mai fac parte Lituania și Muntenegru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
marius.bxl
marius.bxl  •  18 Iunie 2018, 13:13

1 .Stoichita delireaza.el se referea la echipa romaniei de ps4 unde suntem printre cele mai bune din lume.2. Stoichita uitate la echipamente prima oara si deja vezi diferenta sârbii cu puma si noi ca saracii cu......joma ma bufneste râsul. auzi joma

patrutreitrei
patrutreitrei  •  18 Iunie 2018, 11:39

Are dreptate Stocihiță, Serbia chiar nu este o mare echipă, din păcate însă în momentul actual România este o echipă modestă spre slabă.

mountytoma
mountytoma  •  18 Iunie 2018, 10:48

daca asta este atitudinea si la echipa nationala, ne dau sarbii cat nu putem duce... nu de alta dar si Costa Rica ne bate de ne suna apa in cap la cum ne miscam noi!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează