INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - COSTA RICA 2-0

Probleme și după victorie » Un jucător al Braziliei, luat la țintă de fani: "Am avut parte de prea multe critici zilele astea"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 18:21

Brazilia a trecut de Costa Rica, scor 2-0, și a urcat pentru moment pe locul 1 în grupa E a Mondialului. 

Gabriel Jesus (21 de ani), titularizat de selecționerul Braziliei în dauna lui Firmino, e din ce în ce mai criticat de fanii Seleção pentru lipsa lui de eficiență. 

"Știam că nu vom avea niciun meci ușor. Nu vrem să mai trecem prin emoțiile astea niciodată. Fanii noștri au avut de suferit astăzi, dar trebuie să ne sprijine și în astfel de momente.

Am avut parte de prea multe critici în ultimele zile. Știm că avem o răspundere uriașă. 200 de milioane de oameni așteaptă să aducem în Brazilia titlul mondial. Am dori ca sprijinul lor să fie necondiționat", a declarat Gabriel Jesus la finalul victoriei cu reprezentativa din Costa Rica.

"Avem o forță ofensivă de temut. Toate echipele sunt conștiente de asta. Putem domina orice adversar"
Gabriel Jesus

"E o bucurie foarte mare. A fost un meci dificil din primul minut. Dar am dat totul și la final am cules roadele. Mă bucur că am dat gol, Gabriel Jesus a protejat foarte bine balonul și așa am reușit să înscriu"
Phillippe Coutinho

"Adevărul e că la un moment dat ne-am îngrijorat. Am văzut că golul nu venea și aveam senzația că nu e ziua noastră. Dar n-am contenit să credem în noi. Inclusiv după penalty-ul anulat de VAR"
Thiago Silva

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează