INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CAMPIONATUL MONDIAL DIN RUSIA

Profituri importante din Mondial! Manchester City poate câștiga 3 milioane de euro numai pentru faza grupelor » Are 1,3 milioane dacă Brazilia ia titlul!

Guliver/GettyImages
Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2018 12:38

Campiona Angliei va avea un număr record de fotbaliști la turneul final: 17, cu unul mai mult decât Real. Pentru fiecare zi petrecută la națională, FIFA plătește 7.000 de euro.

La City, Guardiola a format un lot de campioni. Și campionii săi vor fi la Mondial. Managerul va avea nu mai puțin de 17 jucători la turneul final din Rusia, cei mai mulți la naționalele Braziliei și Angliei, câte patru. "Cetățenii" au depășit recordul lui Real Madrid, cu un om în plus.

Man. City va și câștiga o sumă impresionantă. Numai pentru grupe și pentru cele două săptămâni de pregătire dinaintea competiției, clubul din Manchester va încasa de la FIFA 2.975.000 de euro. Forul internațional plătind 7.000 de euro zilnic pentru fiecare fotbalist.

Suma totală va fi mult mai mare pentru campionii Premier League. Toate cele 7 selecționate care au fotbaliști de la City pot depăși prima fază a Mondialului. Iar dacă Brazilia cucerește titlul, de exemplu, gruparea britanică va lua 1.288.000. În cazul unei finale cu Argentina, se vor mai adăuga 644.000 de euro!

17 "cetățeni" pentru Mondial
Brazilia - Ederson, Danilo, Fernandinho, Gabriel Jesus
Anglia - Walker, Stones, Delph, Sterling
Germania - Gündoğan, Sané
Argentina - Otamendi, Agüero
Belgia - Kompany, De Bruyne
Spania - David Silva
Portugalia - Bernardo Silva
Franța - Mendy

Dinamo ia 175.000 de euro pentru Penedo

Liga 1 are un singur reprezentant la Mondialul din Rusia, Jaime Penedo, portarul naționalei Panama. FIFA asigură cluburilor 7.000 de euro pe zi pentru fiecare jucător. Minimum 25 de zile: 15 de pregătire și 10 de turneu, în faza grupelor. Iar Dinamo va primi în total pentru Penedo 175.000 de euro. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează