INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  TURCIA

Reacția Federației Turce după ce presa l-a masacrat pe Lucescu: "Zvonurile nu reflectă realitatea"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 21:40

Federația Turcă de Fotbal a negat astăzi informațiile apărute în presa din Turcia, conform cărora Mircea Lucescu ar urma să fie demis din fruntea naționalei după ratarea calificării la CM 2018. 

"Dorim să comunicăm faptul că zvonurile din presă nu reflectă realitatea și negăm public veridicitatea acestora", e comunicatul emis de Federația Turcă

Mircea Lucescu a fost numit pe banca naționalei Turciei în luna august a acestui an. De la instalarea sa, turcii au înregistrat două înfrângeri (0-2 cu Ucraina, 0-3 cu Islanda), o victorie (1-0 cu Croația) și un egal (2-2 cu Finlanda). Turcia a ratat calificarea la CM 2018, terminând grupa I a preliminariilor pe locul patru, cu 15 puncte. 

"Eu sunt vinovat, nu jucătorii. Am mizat pe jucătorii experimentați, pe pe dorința lor de a juca poate ultimul turneu final din carieră. Împotriva Croației a funcționat, cu Islanda, nu. N-am avut nici timpul necesar să pregătesc foarte bine ultimele două meciuri.

Poate dacă ordinea lor ar fi fost inversă, să fi jucat întâi în Finlanda și apoi cu Islanda, lucrurile ar fi stat altfel", a declarat astăzi Lucescu în presa din Turcia. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
andy_2008
andy_2008  •  11 Octombrie 2017, 08:29

Daca vatmanul care l a accidentat pe marele Luce ,acum cativa ani,nu mergea cu tramvaiul pe linie si l ocolea nea Mircea nu facea accident.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  11 Octombrie 2017, 00:26

Rataţilor, daţi cu ce sunteţi într-un om care a făcut ceva în viaţă ! Toţi nemâncaţii dau cu pietre în pomul care dă roade...

duffyduck
duffyduck  •  11 Octombrie 2017, 00:02

Daca observati atent, si cand "Imparatul" isi asuma vreo vina, subtil esecul e tot al jucatorilor "experimentati", care n-au fost in stare sa ii confirme asteptarile DOMNULUI antrenor. Sa adaugi la asta si ordinea jocurilor ... te descalifica total ca antrenor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează