CM 2018    •   GERMANIA

Reacție nervoasă a Angelei Merkel la adresa a doi jucători din națională: "Nu și-au dat seama în ce se bagă"

FOTO: Guliver/ Getty Images

FOTO: Guliver/ Getty Images

Marti, 12 Iunie

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, s-a luat de Ilkay Gundogan și Mesut Ozil, jucătorii care s-au pozat recent alături de Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei. "Când s-au pozat cu Edrogan, Ozil și Gundogan nu și-au dat seama în ce se bagă. Fanii trebuie să-i ierte, pentru că avem nevoie de toți jucătorii în Rusia", a declarat Merkel în presa din Germania. 

De altfel, Gundogan a avut parte de o primire ostilă din partea fanilor nemți în timpul meciului amical disputat vineri de Germania, 2-1 cu Arabia Saudită.

"Noi apărăm niște valori pe care Erdogan nu le respectă", a fost reacția Federației germane imediat după apariția pozei.

Mesut Özil și Ilkay Gündoğan au rădăcini turce, dar ambii s-au născut la Gelsenkirchen și joacă pentru naționala Germaniei. În luna mai, știind că Recep Tayyip Erdoğan, președintele Turciei, se află la Londra, cei doi jucători din Premier League s-au grăbit să-l întâlnească.

Comentarii (6 ) Adaugă comentariu

stfb  •  13 Iunie 2018, 15:51

Postat de Nanu Daniel pe 13 Iunie 2018, 08:17

Pai cocoana, cand i-ai naturalizat le-ai luat doar talentul sa-l folosesti pentru Germania nu si mintile. Chinezoaicele care te-au facut campioana mondiala deasemenea tot pisica la tava or sa manance...

Mesut Özil si İlkay Gündoğansunt nu sunt naturalizati ci nascuti in Germania la Gelsenkirchen , cetateni germani cu drepturi depline , inclusiv dreptul de a avea simpatii politice proprii , nici un politician nu te poate amenda intr un fel pentru aceste optiuni . Iar comentariul federatiei germane e de a dreptul scandalos in contextul in care UEFA , FIFA si Federatiile Nationale se declara sus si tare apolitice si pretind pana la excluderea membrilor neingerare politica in cadrul lor .

fc.a  •  13 Iunie 2018, 09:32

am vazut meciul la tv, scorul final a fost 2-1 pt Germania ,nu 2-0 cum initial scria in articol. intrebarea era pt redactorul gsp, nu pentru tine...

Nanu Daniel  •  13 Iunie 2018, 08:17

Pai cocoana, cand i-ai naturalizat le-ai luat doar talentul sa-l folosesti pentru Germania nu si mintile. Chinezoaicele care te-au facut campioana mondiala deasemenea tot pisica la tava or sa manance...

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase