INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA

Refuzați de Putin » Președintele Rusiei a fost chemat în cantonamentul naționalei, dar a oferit un refuz categoric » Cum s-au relaxat rușii cu 11 zile înainte de Mondial

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 10:39

Selecționerul Rusiei, Stanislav Cercesov, l-a invitat pe președinte în baza de la Novogorsk, dar purtătorul de cuvânt al Kremlinului a anunțat că Vladimir Putin nu va veni.

De-abia întorși din cantonamentul austriac, rușii nu se simt prea confortabil înaintea turneului final. Au patru înfrângeri și două egaluri în ultimele șase meciuri. Selecționerul Cercesov încă nu a descoperit o echipă stabilă, nici sistemul, iar jocul nu se leagă.

Pentru a-i mai deconecta pe jucători, Cercesov i-a scos la plantat copaci în baza de la Novogorsk, de la marginea Moscovei. Team-building, dacă pasele nu merg.
Tehnicianul a mai avut o idee, invitându-l pe Vladimir Putin la Novogorsk. Spera ca apariția președintelui să le dea mai multă încredere internaționalilor.

Însă Dmitri Peskov, ofițerul de presă al Kremlinului, a anunțat că nu vine: "Cantonamentul nu e locul potrivit pentru șeful statului. Nimeni nu trebuie să influențeze pregătirea naționalei".

Peskov a mai spus: "Cât despre sprijin, știți că președintele este mereu alături de echipă. Le ține pumnii strânși băieților la Mondial".

10 goluri
a primit naționala Rusiei în ultimele 4 meciuri de pregătire, marcând doar de patru ori

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  03 Iunie 2018, 15:49

Ce sa vina ma in cantonament, cand el se pregateste de razboi? Ce , ati uitat ca dupa olimpiada de la Socki a invadat Ukraina ?!? Asa si acum , de-abia asteapta sa se desfasoare CM-ul si uschea pe Europa ! Sa va pregatiti provizii , baterii , lanterne, tranzistoare si cutiuta cu vaselina ! Cum, ce fel de vaselina ? Nu stiti...??? ALIOSA PERVERSU'

Vezi toate comentariile (1)
Comentează