INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - NIGERIA, MARȚI, 21:00, TVR 2, GSP.RO

Revoluție în primul "11" al Argentinei » 4 vedete l-au enervat pe Sampaoli și sunt OUT din echipă!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 20:51

Presiunea asupra lui Jorge Sampaoli este mai mare ca niciodată. Fanii, presa, propriii jucători și chiar oficialii Federației din Argentina i-au cerut să schimbe echipa, iar selecționerul s-a conformat.

  • Nigeria - Argentina se joacă marți, de la 21:00, e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 2.

Surse din interiorul naționalei "pumelor" afirmă că Sampaoli va face nu mai puțin de 4 modificări față de partidele cu Islanda, 1-1, și Croația, 0-3.

Kun Aguero, starul lui Manchester City, va fi înlocuit cu Gonzalo Higuain. Willy Caballero, găsit principal vinovat pentru înfrângerea în fața croaților, va și scos la rândul lui dintre buturi. Franco Armani, portarul de 32 de ani al celor de la River Plate, își va face debutul într-un meci crucial pentru sud-americani.

Angel Di Maria și Ever Banega vor intra din primul minut, în locul lui Marcos Acuna și Enzo Perez.

clasament grupa d

1. Croația 2 meciuri, 6 puncte
2. Nigeria 2 meciuri, 3 puncte
3. Islanda 2 meciuri, 1 punct
4. Argentina 2 meciuri, 1 punct

Argentina se poate califica în optimi prin tragere la sorți » Scenariul NEBUN prin care Messi poate continua lupta pentru trofeu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Iunie 2018, 17:14

Argentina va castiga. Si se va califica.

10153120201558568
Sebastian Mihailov  •  25 Iunie 2018, 13:49
Postat de ge0x pe 25 Iunie 2018, 07:53

Messi e din ce in ce mai slab. Joaca fara chef de multe ori si nu alearga. Cel mai bine e sa il pui atacant. Așa nu ai gaura la mijlocul terenului si ca atacant e obligat sa alerge mai mult. Așa la mijlocul terenului, ii dai o pasa, el o da mai departe si apoi se plimba pe teren. Cristiano Ronaldo e mult mai profesionist si mai dornic sa castige fata de Messi. C.Ronaldo o sa fie un campion pana moare. Il prefer de o mie de ori pe C.Ronaldo decat pe Messi. Messi a jucat bine cat a fost tanar, ca era mai respectos si nu avea atatea figuri in cap.

Pai poate il baga pe Cristiano in locul lui Messi. De ce comparatia intre ei cind au un stil diferit de joc? Asta e stilul de joc al lui Messi, nu alearga fara minge (ceeace face Cristiano), el iti ia mingea de la mijloc si o duce in poarta, pasator excelent, cu alte cuvinte construieste. Cristiano? Un jucator care stie sa se pozitioneze foarte bine in careu si da goluri, dar atit, ca daca incepe sa dribleze a pierdut mingea. Daca Messi ar fi facut echipa Di Maria juca din primul minut. Cum 2 jucatori care joaca la aceeasi echipa (meci de meci si atrenamente) nu joaca din primul minut? E vorba de Higuain si Dybala. E federatia lor exact ce e si a noastra, numai ca ei au jucatori talentati, noi mai putin.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  25 Iunie 2018, 11:29

Pe Sampaoli trebuia sa il schimbe in primul rand.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează