INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  STATISTICĂ

Rezultat surpriză: cine a marcat mai mult la Mondial? Jucătorii de la Real Madrid sau de la Barcelona?

Articol de - Publicat sambata, 30 iunie 2018 09:47

După faza grupelor, Real și Barcelona se află la egalitate, 9-9, în privința golurilor marcate de jucătorii săi la acest Mondial. LaLiga își dispută șefia cu Premier League

El Clasico este în perfect echilibru la Mondial. După cele 48 de meciuri din grupă, scorul e 9-9 între Real și Barca în privința golurilor marcate de jucătorii acestor cluburi participanți în Rusia. Pokerul lui Ronaldo, "dubla" lui Modrici plus reușitele lui isco, Kroos și Nacho au primit replică de la Coutinho, Suarez și Mina, câte o "dublă", Messi, Rakitici și Paulinho.

În urma lor vine Tottenham, care dă deocamdată și golgeterul, Kane, cu 4 reușite, secondat de Son (2) și Eriksen, și o altă echipă engleză, Man. United, reprezentată de Lukaku (4), Rojo și Lingard. Top 5 cluburi este completat de Atletico (Diego Costa 3, Griezmann și Gimenez).

Din 122 de goluri date în grupe, LaLiga și Premier League (am inclus și cele 3 reușite ale lui Jedinak și Mitrovici din Championship) adună jumătate din total, în timp de Bundesliga și Ligue 1 sunt mult în spate.

TOP CLUBURI LA CM 2018

1-2. Real Madrid 9
Barcelona 9
3. Tottenham 8
4. Man. United 6
5. Atletico Madrid 5

TOP GOLURI LIGI LA CM 2018

1. Spania 31 20
2. Anglia 30 19
3. Germania 10 10
4-5. Rusia 8 5
Franța 8 7
6. Italia 7 7

60 de cluburiau cel puțin un jucător care a marcat la Mondialul din Rusia. Bayern, cu 11 fotbaliști, n-are nicio reușită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează