INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA - SPANIA 3-3

Ronaldo după meciul de senzație cu Spania: "Egalul e corect, au controlat tot timpul mingea"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 23:25

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a reușit un hattrick în primul meci de la Campionatul Mondial cu Spania, scor 3-3, însă rămâne modest.

"Dincolo de orice trebuie să pun accentul pe eforturile echipei pentru că am fost uniți și am luptat până la final. Tot timpul am încredere în mine și lupt, dar acum trebuie să punem accentul pe grup.

Ceea ce facem aici, la Mondial, e munca multor ani. Echipa s-a sacrificat până în ultimul minut, am jucat cu una dintre favorite. Fanii au crezut tot timpul în munca noastră, în noi și ne-am dorit să câștigăm pentru ei. Egalul e corect, pentru că Spania a controlat tot timpul balonul", a spus Ronaldo.

Fernando Santos, selecționerul Portugaliei, a declarat: "După primul gol am pierdut posesia și Spania a făcut ce a vrut. Le spusesem jucătorilor dinainte că trebuie să le luăm mingea spaniolilor ca să nu-și facă jocul. Până la urmă e un rezultat just. Avem multe lucruri de reparat, în special în defensivă. Spania are jucători de calitate și nu i-a lăsat pe ai noștri să joace la intensitate maximă".

CLASAMENT GRUPA B
1. Iran 3p
2. Portugalia 1p
3. Spania 1p
4. Maroc 0p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
th3dog
th3dog  •  16 Iunie 2018, 08:29

daca ne uitam la statisticile meciului nu prea e corect rezultatul, Spania trebuia sa castige ma asteptam la mai mult de la Spania, maxim sferturi va face

Vezi toate comentariile (1)
Comentează