INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

Rooney, spărgătorul de nunți: "S-a așezat la bar și a băut până la 1 dimineața! Avea buzele de culoarea vinului și ochii roșii"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 10:29

Atacantul Angliei Wayne Rooney a fost protagonistul unui moment penibil după meciul de vineri, cu Scoția, câștigat de englezi cu 3-0. 

El a petrecut până la ora 1:00 a.m. la hotelul unde era cazată naționala și unde avea loc o nuntă.

Selecționata lui Gareth Southgate a primit liber până duminică, după meciul cu Scoția, dar Rooney a mai zăbovit la hotel. El este indisponibil pentru meciul cu Spania, din cauza unei accidentări. Anglia - Spania e programat azi, de la 22:00.

Rooney a fost surprins alături de mai mulți membri din Federația Angliei la barul hotelului, bând bere și vin.

"Inițial mi s-a părut că îl confund, dar apoi mi-am dat seama că el este. Arată mai bătrân în realitate. Nu părea că vrea să se ascundă de privitori, pentru că era îmbrăcat în treningul naționalei.

Buzele îi erau de culoarea vinului și avea ochii roșii. La miezul nopții, a fost întrebat dacă vrea să meargă să salute participanții la o nuntă din barul acelui hotel. Rooney a fost de acord, s-a pozat cu invitații, a vorbit cu mireasa, ba chiar a primit de băut.

A stat până la 01.00, apoi s-a retras", a dezvăluit un martor ocular pentru The Sun

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  15 Noiembrie 2016, 16:42

Acel martor ocular este de fapt sursa gesepeului. Bai amarastenilor, in lumea civilizata viata privata e viata privata, daca la voi vreti jungla, aveti jungla.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează