INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA - CROAȚIA, SÂMBĂTĂ, 21:00, TVR 1, TVR HD, GSP.RO

RUSIA - CROAȚIA // 13 jucători importanți sunt în mare pericol în sfertul de sâmbătă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 09:48

Sâmbătă, de la ora 21:00, Rusia se bate cu Croația pentru un loc în semifinale, iar teama cea mare a fiecăreia dintre combatante se leagă de numărul vedetelor amenințate să piardă marele meci din semifinale în cazul calificării. 

Muzica, maestro! Celebrul pianist Denis Mațuev i-a vizitat pe ruși în cantonament și a venit cu daruri, CD-uri cu muzică clasică, inspirație pentru un loc în top 4 al Mondialului. Sfertul de finală de la Soci începe pe acordurile lui Ceaikovski și Rahmaninoff.

Până la strategiile pentru un meci intens, fotbaliștii și antrenorii celor două echipe au o mare temere. Foarte mulți jucători, și foarte importanți, sunt la un cartonaș galben de suspendare!

Smolnikov revine în Sbornaia după ce-a fost spectator cu Spania din cauza cumulului de cartonașe, în schimb alți 5 ruși sunt la un singur "galben" de suspendare. Este vorba de Golovin, Smolov, Gazinski, Kutepov și Zobnin.

Și croații sunt în fierbere. Ei au 8 oameni ce-ar putea pierde semifinala în cazul unui avertisment mâine: Rakitici, Brozovici, Rebici, Mandzukici, Vrsaljko, Corluka, Pjaca și Jedvaj.

Arbitrul partidei de pe Fișt este brazilianul Sandro Ricci, la al doilea său meci de la Mondial, el fiind ajutat de asistenții Emerson De Carvalho și Marcelo van Gasse.

"Ne convine mai mult Croația decât Spania. Nu va fi deloc ușor, însă are un stil de joc mai abordabil pentru noi"
Aleksandr Golovin, mijlocaș Rusia

"În fazele eliminatorii trebuie să arăți caracter și anduranță, altfel n-ai nicio șansă. Nu mai e acceași presiune ca la începutul turneului, e total diferit. Acum? Vrem doar să ne facem fericiți conaționalii și să mergem mai departe"
Aleksandr Samedov, mijlocaș Rusia

"Cei care m-au văzut făcând semne spectatorilor să se ridice și să susțină echipa contra Spaniei, probabil mi-au observat emoțiile și dorința de a împinge echipa de la spate. Mă bucur să vă anunț că sunt apt de joc"
Alan Dzagoev, mijlocaș Rusia

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează