INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA - EGIPT, 21:00, TVR 1, GSP.RO

Rusia și-a făcut planul pentru calificarea în optimi: "Mai au 20 de fotbaliști în afară de Salah!"

Mohamed Salah, doar rezervă în meciul de debut al Egiptului la CM 2018 FOTO: Guliver/GettyImages
Mohamed Salah, doar rezervă în meciul de debut al Egiptului la CM 2018 FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 09:56

Deși cel mai probabil va reveni în primul "11" al Egiptului, Mohamed Salah nu-l sperie pe portarul advers, Igor Akinfeev, care vrea atenție sporită la toți adversarii.

  • Rusia - Egipt este astăzi, de la 21:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Egiptul, rănit în ultimul minut al meciului cu Uruguay, primește medicamentul dorit. Salah, care va reveni în primul "11" după accidentarea suferită în finala Ligii Campionilor. Însă rușii, victorie zdrobitoare în primul joc, 5-0 cu Arabia Saudită, au aripi. Iar căpitanul Akinfeev, portar cu 6 turnee finale în palmares, îi transmite un mesaj principalului pericol. "Ar fi incorect să ne concentrăm doar pe Salah. Egiptenii mai au 20 de fotbaliști în afară de el! Joacă în echipă, au făcut-o fără el în primul joc. Trebuie grijă sporită la toți!".

"Cum să facem ca Ramos?!"

Selecționerul Cercesov nu e de aceeași părere. "Da, înțeleg că Egiptul are o echipă întreagă, dar dar da, trebuie să fim atenți la Salah. Și vom fi, stați grijă", a spus selecționerul. Inspirat în primul meci, când două rezerve introduse pe teren, Cerîșev și Dziuba, au marcat trei goluri, acesta a reacționat negativ când un jurnalist l-a întrebat dacă elevii săi vor face ceea ce a făcut Ramos în finala Ligii Campionilor.

"Băieți, nu știu dacă ați văzut, după acel joc s-a dat un trofeu. Acum e un joc obișnuit, de grupă. Bine că băiatul este sănătos, e o bucurie pentru Egipt și pentru întreaga lume!".

"Știu că există plângeri referitoare la mingea de joc, dar chiar nu putem să prindem toate șuturile adverse" Igor Akinfeev, portar Rusia

245 de meciuri fără gol primit are Lev Iașin la echipa de club și la naționala Rusiei, fiind primul în topul Lev Iașin, făcut special pentru goalkeeperii ruși

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close