INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA

S-a enervat Maradona! Recompensă uriașă oferită de "El Pibe" pentru cel care a lansat zvonul că a murit

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 21:18

Argentina s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial, însă Maradona e foarte supărat. Argentinianul e furios pentru că cineva a lansat pe internet un zvon conform căruia marele fotbalist ar fi murit în Rusia.

" El Pibe", în vârstă de 57 de ani, caută acum autorul acestei farse și spune că oferă recompensă de 10.000 de euro celui care-i oferă informații despre persoana care a lansat acest zvon.

"Mă simt perfect, niciodată nu m-am simțit mai bine. A fost un val de informații, telefoane că eu aș fi murit. Voi aveți impresia că sunt mort? Când ești un învingător și ești invidiat de cei care nu pot să fie, atunci începi să fii răutăcios.

Acest lucru m-a agasat pentru că sora mea a sunat la telefon să vadă dacă sunt bine. La fel și fratele meu din Italia, nepoata din Statele Unite. Veștile proaste circulă mai repede decât cele bune. Dar le-am spus tuturor. Sunt foarte bine, fac analize regulat", a declarat Maradona.

 play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
127939151042796
Marcello Kazan  •  29 Iunie 2018, 09:31

PROSTULE, *** si *** !!!... Scrii exact asa cum vorbesti *** !!!... "RECOMPENSA uriasa " NU e pentru cel care a lansat zvonul mortii lui, ci pentru cel care-l va IDENTIFICA pe cel care a lansat zvonul !!!... ***, SA-TI FIE RUSINE PENTRU CA ESTI ANGAJAT LA UN ZIAR PE CARE-L ACCESEAZA MULTA LUME IAR TU NU STII SA SCRII SI NICI SA TE EXPRIMI !!!... *** !!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  29 Iunie 2018, 08:14
Postat de ucluj2011 pe 29 Iunie 2018, 05:46

Ba nu a fost. Marele și unicul Pele a fost mai mare decât Maradona. Și Garincha la fel. Maradona se droga , de aia juca așa de bine. Pe vremea lui Pele , nici în VIS nu te drogai ca sportiv. Maradona este un descreierat și un han/di/ca/pat. Și Cristiano Ronaldo îi dă clasă lui Messi la orice oră.

vicii. avem toti. Maradonna e geniu. parerea mea.

capca1
capca1  •  29 Iunie 2018, 07:55

La ce face analize ? Că de sănătate nu cred ! Aaa, ca să stabilească puritatea !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează