INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA A // ARABIA SAUDITĂ - EGIPT (AZI, ORA 17:00, TVR2)

Salah e criticat de fani după ce a acceptat cadourile lui Kadîrov: "Așa merge mai departe teoria atletului inocent care nu știe ce face"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 13:41

Salah n-a rupt norii în Rusia, unde, nerefăcut complet, a marcat un singur gol, din penalty, însă a agitat apele în urma deselor sale apariții legate de liderul cecen Ramzan Kadîrov.

Astfel, după ce atacantul lui Liverpool s-a pozat cu acesta la un antrenament, apoi a primit un tort de 100 de kilograme "de la fanii ceceni", Mohamed a completat tabloul și cu un titlu: "Cetățean de onoare în Cecenia", decernat chiar de conducătorul controversat.

"Merită această titulatură", a spus Kadîrov, care a oferit un dineu în cinstea echipei naționale nordafricane, cantonată chiar la Groznîi, în capitala Ceceniei.

Ultimul meci cu saudiții oricum nu mai contează, Salah și colegii săi pregătindu-se de vacanță. 

Reacțiile pe rețelele de socializare au curs și nu sunt pozitive la adresa lui Salah

"Așadar, egiptenii sunt la un banchet cu Ramzan Kadîrov și Salah devine cetățean de onoare în Cecenia. Așa merge mai departe teoria "atletului inocent care nu știe ce face"  Manuel Veth

"Salah se trage de șireturi cu criminalul de război, suporterul omuciderilor și cel ce abuzează Drepturile Omului, Ramzan Kadîrov. Dar hei, măcar nu are un tatuaj cu o mitralieră..." Lee Hayes

"Mo Salah se relaxează cu liderul anti-gay Ramzan Kadîrov, responsabil de moartea și tortura multor persoane homosexuale" Ole Teya

Imediat după valul negativ de reacții au apărut zvonuri potrivit cărora Salah s-ar retrage din fotbalul internațional, fiindcă "ar fi fost obligat de către federația egipteană să apară alături de Kadîrov". Federația a negat informația.

3 prezențela Mondiale are Egipt (1934, 1990 și 2018) și nu a trecut niciodată de primul tur sau de grupe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează