INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARMENIA - MUNTENEGRU, AZI, 19:00, DIGI 2, GSP.RO

Se agață de ultima șansă » Armenia se bazează doar pe revenirea lui Mhitarian pentru meciul cu Muntenegru

Mhitarian speră să iasă din tunel printr-o evoluție bună contra Muntenegrului // FOTO Reuters
Mhitarian speră să iasă din tunel printr-o evoluție bună contra Muntenegrului // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 00:00

Fără niciun punct, ”naționala” lui Petrosian se bazează pe revenirea lui Mhitarian. ”Nu ne focusăm pe el. Dacă rămânem modești, uniți și disciplinați, putem învinge”, spune Savici.

Duelul extremelor grupei noastre nu mai pare așa dezechilibrat odată cu reintrarea lui Mhitarian. Chiar pe mijlocașul lui Man. United, refăcut după ruptura musculară, se bazează armenii pentru a încurca Muntenegrul.

"Jucătorii și fanii așteaptă foarte mult de la acest meci. Nu contează forma mea și c-am evoluat foarte puțin în acest sezon. Este ultima noastră șansă", avertizează Henrik.

Stefan Savici nu e deloc speriat de reintrarea lui. "Mhitarian e extraordinar, însă nu e cazul să ne concentrăm asupra lui, ci să ne vedem de jocul nostru. Să intrăm relaxați, să nu punem presiune pe noi. Dacă vom rămâne modești, uniți și disciplinați, putem bate și la Erevan. Trebuie să avem aceeași ambiție ca la Cluj și Copenhaga, să fim o adevărată echipă", a zis stoperul lui Atletico.

29de minute a jucat Mhitarian în ultimele două luni, joi la 1-2 cu Fenerbahce, în Europa League. Mijlocașul lui Man. United s-a rupt în derbyul cu City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează