CM 2018    •   GERMANIA

Se tem de hackerii ruși! Avertismentul lansat de Ministerul de Interne al landului Nordrhein-Westfalen

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Aurelian Botezatu Marti, 12 Iunie

Ministerul de Interne al landului Nordrhein-Westfalen i-a avertizat pe fanii angajați în IT să nu ia în Rusia laptopuri, iPad-uri și smartphone-uri de servici ce ar putea fi ținta spionilor.Nemții își iau toate măsurile de securitate cibernetică necesare pentru a nu avea surprize mai târziu. Ministerul de Interne al landului NordRhein-Westfalen i-a avertizat pe fanii care lucrează în IT și vor să meargă în Rusia să-i anunțe din timp pe ofițerii de securitate ai firmelor unde-și desfășoară activitatea.

Teama de hackerii ruși este atât de mare încât suporterilor li s-a interzis să ia cu ei laptopuri sau orice alte device-uri (iPad, smartphone), care ar putea fi ținta spionajului. Niciun conținut oficial nu trebuie să ajungă în fosta Uniune Sovietică.

Și asta nu-i tot. Ministerul a avertizat că și dispozitivele private pot fi vizate: "E preferabil să lăsați smartphone-urile personale acasă și să folosiți telefoane mobile simple, fără conexiune la Internet".

Vezi și: Caz halucinant la Campionatul Mondial! Jucătorii unei echipe au rămas fără ghete: conflictul cu SUA a fost DECISIV!

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase