INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Se tem de hackerii ruși! Avertismentul lansat de Ministerul de Interne al landului Nordrhein-Westfalen

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2018 17:17

Ministerul de Interne al landului Nordrhein-Westfalen i-a avertizat pe fanii angajați în IT să nu ia în Rusia laptopuri, iPad-uri și smartphone-uri de servici ce ar putea fi ținta spionilor.

Nemții își iau toate măsurile de securitate cibernetică necesare pentru a nu avea surprize mai târziu. Ministerul de Interne al landului NordRhein-Westfalen i-a avertizat pe fanii care lucrează în IT și vor să meargă în Rusia să-i anunțe din timp pe ofițerii de securitate ai firmelor unde-și desfășoară activitatea.

Teama de hackerii ruși este atât de mare încât suporterilor li s-a interzis să ia cu ei laptopuri sau orice alte device-uri (iPad, smartphone), care ar putea fi ținta spionajului. Niciun conținut oficial nu trebuie să ajungă în fosta Uniune Sovietică.

Și asta nu-i tot. Ministerul a avertizat că și dispozitivele private pot fi vizate: "E preferabil să lăsați smartphone-urile personale acasă și să folosiți telefoane mobile simple, fără conexiune la Internet".

Vezi și: Caz halucinant la Campionatul Mondial! Jucătorii unei echipe au rămas fără ghete: conflictul cu SUA a fost DECISIV!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează